Покрай къдриците на шармантната Саня Армутлиева незаслужено пренебрегната остана една

...
Покрай къдриците на шармантната Саня Армутлиева незаслужено пренебрегната остана една
Коментари Харесай

Как антиваксърите от ИТН взеха за здравна министърка служителка на Бил Гейтс

Покрай къдриците на шармантната Саня Армутлиева несправедливо подценена остана една друга очарователна дама, номинирана за министър в проектокабинета на "Има подобен народ ". Става въпрос за младата докторка Велислава Петрова, която Слави предложи за здравен министър, въпреки тя да стои на радикално противоположни позиции по отношение на антиваксърската акция, която "7/8 ТВ " настойчиво води в последните месеци. Нещо повече - доктор Вили е стипендиантка на самия Сатана - Бил Гейтс и жена му Мелинда.

Велислава Петрова се регистрира с едно посещение в кабеларката на Дългия, където беше употребена само за пушечно месо на конспираторите Антония Първанова и Атанас Мангъров. Те пък се показваха в ефир пред ден-два да изясняват по какъв начин коронавирусът е грипче, а от имунизациите ще ни пораснат магарешки уши и свински опашки.

Версията за "измамата COVID-19 ", поддържана настойчиво от Тошко Йорданов и здравния "експерт " на Има Такъв Народ проф. Чорбанов обаче очевидно се прекатурва на 180 градуса. Защото Велислава Петрова работи в Глобалния Алианс за Ваксини и Имунизации (GAVI, The Vaccine Alliance) в Женева като експерт в областта на здравното законодателство и имунизациите. В тази организация чудовището Уилям Гейтс Трети е налял над 10 милиарда! $ персонални пари, с цел да подтиква световното потребление на ваксини.

Редовният посетител в предаванията на Слави и приятелите му, видният антиваксър доктор Георги Тодоров, даже си позволяваше да назова лекари като Велислава със звучното определение "Сороспии ".

Според редица анализатори наличието на младата лекарка в екипа на Дългия изрично приказва за задгранична интервенция в реденето на кабинета, или най-малко за консултация с посолствата на избрани Велики сили.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР