Покойните Елизабет Втора и принц Филип са женени в продължение

...
Покойните Елизабет Втора и принц Филип са женени в продължение
Коментари Харесай

Любовниците на принц Филип: Леле, какво е трябвало да търпи Елизабет...

Покойните Елизабет Втора и принц Филип са женени в продължение на 74 години. По време на техния брак се появяват голям брой клюки по отношение на верността на принца. В книгите, описващи персоналния живот на Филип, се твърди, че брачният партньор на Елизабет е стигал единствено до почтени флиртове. Но други публикации пишат, че Филип даже имал противозаконни деца.

Кралски биограф демонстрира, че единбургският херцог е имал най-малко 12 афери с други дами.

Въпреки всички изказвания и клюки, действителни доказателства към момента липсват. Публична истина е, че принц Филип е поддържал мощно другарски връзки с няколко дами. Всички били по-млади от него и принадлежали към известни аристократични фамилии.

 принц Филип

Ето кои са дамите, които са спрягани за възможни любовници на Филип:

Пат Къркууд

Тя е актриса и много наподобява на принцеса Елизабет на млади години. Пресата загатва за интимни връзки с Филип, когато бъдещата кралица била бременна с Чарлз.

През 1948 година Къркууд излиза с близкия другар на принц Филип, фотографа Стърлинг Наум, прочут още като Барона. Говореше се, че точно той срещнал кралския брачен партньор с актрисата. В деня на първата им среща баронът завел принца в съблекалнята на Пат. На другия ден закусвали дружно в къщата на актрисата. Това била историята, която Къркууд разказала на публицистите.

" Щях да имам по-щастлив и по-лесен живот, в случай че принц Филип, вместо да пристигна непоканен в моята съблекалня, се беше прибрал у дома при бременната си жена довечера ", споделила актрисата. Принцът се опитал да отбрани дамата, с която бил в другарски връзки. През 1988 година той даже ѝ написал писмо, в което изразил страдание за нелепите клюки, които я преследвали.

Мерл Оберон

Британска актриса, родена в Индия. За нея се твърди, че е запазила фотография на принц Филип, сякаш с персоналния му автограф. Дали са се срещали със звездата и дали е имало връзка сред тях - няма безапелационни доказателства. Когато Мерл Оберон изигра ролята на Ан Болейн, публицистите ѝ приписват спекулация с принц Филип.

 принц Филип

Галина Уланова

В телевизионния сериал „ Короната “ сценаристите прибавиха към сюжета романс сред принц Филип и съветската балерина Галина Уланова. Това обаче не е нищо повече от слух. Истинската Уланова, която е запомнена като една от най-хубавите балерини на 20-ти век, " сграбчи вниманието на западния свят през 1956 година, когато отиде с балета на Болшой в Кралската опера в Лондон. Балерината впечатли критици и почитатели с нейните осъществявания на функциите на Жулиета и Жизел. Имаше и членове на кралското семейство, в това число принц Филип, на зрелище през 1956 година Но кралските биографи са сигурни, че любовна спекулация сред танцьорката и брачната половинка на Елизабет II не е могла да бъде допустима поради графика ѝ, в който едва ли е имала време да се срещне със също толкоз заетия принц. 

Хелън Кордей

Двамата с Филип се познават още от деца, когато принцът отишъл на посещаване във вилата на семейство Кордей в Льо Туке. Често пъти в пресата я назоваха " същинската обич на брачна половинка на кралицата ", а брачният партньор на Елизабет II се смяташе за татко на децата на Хелън - Макс и Луиз. Причината за сходни клюки са няколко обстоятелството.

Самата Хелън отхвърли да даде името на бащата на децата си. Филип стана техен кръстник, а Макс беше изпратен да учи в влиятелно учебно заведение в Шотландия, което приключиха самият кралски брачен партньор и най-големият му наследник, крал Чарлз III.

Още принцеса Даяна твърдеше, че бащата на кралското семейство има извънбрачни деца и беше подготвена да разбере кои са те.

 принц Филип

Александра Хамилтън

Херцогинята на Аберкорн, известна още като Саша, беше с 25 години по-млада от Филип. Дълги години те бяха в близки другарски връзки и по тази причина не е изненадващо, че слуховете за романтиката им бяха интензивно пресилени в пресата. През 1987 година вестник разгласява фотография на Филип по хавлия, прегърнал кръста на херцогинята, позирайки в бански костюм. Въпреки това Саша отхвърля да е била държанка с Негово Величество.

Пенелопе Кнатчбул

Още един непосредствен другар на принц Филип - Пенелопе Кнатчбул. Графиня Маунтбатън от Бирма, известна още като Пени Ромзи, беше с 32 години по-млада от Негово Височество. От 1994 година вземат участие дружно в надпревари по гмуркане. И на погребението на принц Филип тя влезе в най-близкия кръг от поканени, който беше стеснен до тридесет души. Но дали са имали интимни връзки още веднъж няма доказателства.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР