Покойната холивудска актриса Натали Ууд е била сексуално насилвана като

...
Покойната холивудска актриса Натали Ууд е била сексуално насилвана като
Коментари Харесай

Разкриха ужасяваща тайна за Кърк Дъглас

Покойната холивудска актриса Натали Ууд е била полово насилвана като тийнейджърка от артиста Кърк Дъглас, твърди нова книга. Сестрата на Натали Ууд - Лана, насочи това обвиняване към починалата холивудска звезда в записките си " Little Sister ", които излизат от щемпел на 9 ноември.

Според фрагменти от книгата Дъглас е атакувал госпожица Ууд през лятото на 1955 година Твърди се, че нападението е осъществено, до момента в който Ууд се снимала в „ The Searchers ”.

Лана Ууд написа, че срещата на холивудските звезди в известния хотел Chateau Marmont е била уредена от майка й Мария Захаренко, която се надявала Кърк Дъглас да помогне на невръстната тогава Натали в кариерата й.

Дъглас, който по това време е при започване на 30-те към този момент е един от най-известните артисти в Холивуд, изключително след присъединяване си в " Спартак ".

„ Изглежда, че мина доста време, преди Натали да се върне в колата и да ме разсъни, като затвори вратата с тропот “, написа Лана Ууд.

„ Тя изглеждаше извънредно. Беше доста разрошена и доста смутена и двете с мама започнаха обезпокоеното да си шушукат. Не можех да ги чуя или да схвана какво приказват. Явно се беше случило нещо неприятно на сестра ми, само че каквото и да беше явно бях прекомерно дребна, с цел да ми кажат ".

Лана Ууд, която по това време е на осем години, твърди, че сестра й и майка им са се съгласили, че в случай че историята се разчуе това ще съсипе бъдещата кариера на Натали.

Тя написа, че сестра й разказала какво се е случило чак след години, когато Натали й споделила, че в жилището на Дъглас той я е наранил.

Кърк Дъглас умря през февруари 2020 година на 103 години. Слуховете за това хипотетично полово нахлуване бяха толкоз публикувани, че след гибелта му името на Натали Ууд още веднъж се появи наред с неговото в Twitter.

Синът му - артистът Майкъл Дъглас в изказване, оповестено посредством неговия управител сподели: „ Нека и двамата почиват в мир “.

Натали Ууд умря при мистериозни условия през ноември 1981 година, откакто се удави по време на разходка с лодка до остров Санта Каталина в Калифорния.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР