Покъртителни коментари от България и чужбина могат да бъдат прочетени

...
Покъртителни коментари от България и чужбина могат да бъдат прочетени
Коментари Харесай

Култови бисери: Срамни секс коментари от България заляха сайта на европейските сеизмолози след труса в Асеновградско

Покъртителни мнения от България и чужбина могат да бъдат прочетени на уеб страницата на Европейско-средиземноморския сеизмологичен център. Там при всяко земетресение се отваря графа, където хората, които са го усетили, могат да опишат за претърпяното. Оказа се, че освен Facebook е извор на паметни бисери за земетресението с епицентър в Пловдив от тази нощ, което беше усетено и в Гърция и Македония.

Бисерите стартират с самопризнания и персонални истории по какъв начин ги сварило земетресението:












Някои от пострадалите са изключително описателни:






" Небето беше алено и заспивах и си мислех, че е уместно време да се случи " нещо неприятно ", и както заспивах стана земетресението, и бях някак си благополучен и печален, съвсем не можех да се движа в това положение. Някои хора бяха уплашени, само че никой не излезе, чайките се надигнаха да стачкуват и крещяха 10-15 минути. След като чайките отлетяха, това ме успокои, допускам другите също, че заплахата е отминала. Виждали сме и по-лошо преди 10-15 години.
Мога да дефинира звука много тъкмо: Има един характерен звук, който мозъкът ти прави, когато мислиш прекалено много. Мозъкът изключва безполезните връзки, тъй че да има нови връзки за невроните. Когато си стиснеш челюстта доста мощно и усетиш налягане в задната част на гръбнака, усещаш почти същия звук. Този звук беше тъкмо същият при земетресението. Почувства се естествено, като че ли мозъкът на земята беше напрегнат. Въпреки че беше мощен и идваше отвред, не се усещаше неприятно, силата му беше изцяло естествена - толкоз, че се чудех дали съм си го показал, само че ето ни 15 минути по-късно, вие го потвърждавате, приятелите ми също. "


Други, дали поради късния час, изпадат в много интимни откровения:







И несъмнено, на непознатия уебсайт нашенци са се разписали както се чака:





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР