Похитителите се свързват със семейството на жертвата в рамките на

...
Похитителите се свързват със семейството на жертвата в рамките на
Коментари Харесай

Ексклузивно! Проговори първата жертва на "Наглите"! Илиян Цанев разкри какво нападателите НИКОГА не правят

Похитителите се свързват със фамилията на жертвата в границите на ден-два. В някой случаи и много по-рано. Комуникацията главно е текстова – посредством есемеси, в никакъв случай не приказват. Това съобщи през вчерашния ден първата, съгласно проверяващите, жертва на страховитата група за похищение „ Наглите “ Илиян Цанев, представен от „ Телеграф “. Той бе похитен преди 10 години, а похитителите желали откуп от татко му Красимир.

„ Никога няма гласова връзка. Дори и да има позвъняване от другата страна мълчат. Това се случва, когато да вземем за пример има подложен някакъв въпрос от страна на похитителите посредством есемес. Тогава може да има позвъняване, с цел да се чуе какъв е отговорът на роднината, с който се държи връзка. Похитителите обаче не приказват “, споделя Илиян.

Според него това се прави, тъй като бандитите се пазят от вероятно следващо гласово различаване. „ В избрани моменти връзката е с по-висока периодичност, само че има такава, в която тя даже стопира и това продължава днби наред. По-честа е връзката към настояването на откупа. После стопира, може би с цел да се стресне изнудваната страна “, описа още той.

„ При мен похитителите се свързаха със сина ми след два дни “, описа друга жертва на страховитата тайфа за похищение – Киро Киров. Бизнесменът бе отвлечен през 2009 година Преговорите с похитителите е водил синът му Иван,

„ Първо пристигнаха при мен да ме питат за телефония номер на сина ми. Аз в оня стрес го обърках и идваха повторно да ме питат “, спомня си Киров.

„ Съобщенията се изпращат от разнообразни номера, като се употребяват предплатени карти “, сподели още той. По думите му е имало моменти, в които връзката е била много интензивна – през час.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР