Телецът да се пази от измами, денят е благоприятен за

...
Телецът да се пази от измами, денят е благоприятен за
Коментари Харесай

Телецът да се пази от измами, денят е благоприятен за рибите

Телецът да се пази от измами, денят е удобен за рибите, а какъв петък са подготвили звездите за другите зодии, прочетете:

Овен
Вашият триумф през днешния ден е в бързината на реакциите, находчивостта и вниманието. В противоположен случай може да изпаднете под непознато въздействие. Възможно е мощен и рисков човек да ви подчини на волята си.

Телец
Ден, обвързван с прояви на усеща, обети, измами и клюки. Подвеждането по личните недостатъци може да ви подтикне към недомислени действия, които могат да усложнят в допълнение така и така комплицираните ви връзки с близките.

Телецът да се пази от измами, денят е удобен за рибите 07.06.24 06:00 Храни с които да стопите упоритите мазнини по корема 07.06.24 05:31 Ето къде се намира най-хубавият ресторант в света 07.06.24 05:00 Най-вредните храни за черния дроб 07.06.24 04:00  Гримът за дами, който ще смъкне 10 години от лицето ви 07.06.24 03:00

Близнаци
Възможно е през днешния ден събитията де не се развият по подобен метод, които би се харесал на вас. За огромно страдание – ходът на нещата въобще не зависи от вас.

Рак
Днес се постарайте да привършите със започнатите отговорности. Поставете точка на остарял спор с родственици, изключително в случай че той се отнася до наследствени парцели.

Лъв
Денят дава обещание да е удобен във всички връзки. Могат да настъпят непредвидени промени в желанията ви или във вашето най-близко обграждане.

Дева
Жизненият ви капацитет се снижава. Могат да зародят проблеми от друго естество. Това се отнася изключително за мъжете от знака. Склонността към случки може да докара до внезапни и непредвидени обрати в партньорските и настоятелен връзки.

Везни
Има огромна възможност за непредвидени разноски. Денят е изпълнен с илюзии, неистини и завист. Само с твърдоглав труд и премислени дейности може да избегнете клопките на ориста.

Скорпион
Може да постигнете задачите си с помощта на дързостта си и способността да рискувате в рискови обстановки, като сте задоволително разсъдителни и деликатни.

Стрелец
Днес денят се символизира с трудов възторг и грижа за публичните каузи. Вероятно ви се отдава да постигнете триумф в разнообразни публични отговорности.

Козирог
Жизненият ви капацитет е снижен, което може да докара до проблеми. Отложете далечните пътувания. Възможни са повреди или съществени финансови разноски. Намеренията ви могат да се натъкнат на спънки.

Водолей
За вас са извънредно значими признанието, възхищението и вниманието проявено към вас от страна на окръжаващите ви. Само че от прекомерна самонадеяност и податливост към театрални резултати може да се изложите на огромен риск.

Риби
Благоприятен ден. Той е незабравим с наклонността към повишение на виталната ви сила, креативните ви качества и вътрешен глас. Благоприятен интервал за служебни пътувания, екскурзии и визити на нови места.

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР