Погледнете изображението много внимателно. Окото е вратата към вътрешния свят

...
Погледнете изображението много внимателно. Окото е вратата към вътрешния свят
Коментари Харесай

Изберете си око и виж какъв тип човек си

Погледнете изображението доста деликатно. Окото е вратата към вътрешния свят и това, което изберете, ще е определящо за същността ви.

Окото постоянно се назовава прозорец към душата, тъй като в очите на човек можем да прочетем неговия вътрешен свят. Погледът издава страсти и моментни положения, а всяко моментно положение може да го промени. Само един взор в очите на събеседника ни може да издаде доста.

Душата влиза в контакт с външния свят точно посредством очите. Чрез тях се контролират силите в него. Старо вярване твърди, че колкото по-разумен е човек, толкоз по-красива форма имат очите му. Те показват причинния свят у индивида. Дясното око е показателно за мозъка, а лявото - за сърцето.

 Страст

Ако и вие нямате самообладание какво приказва изборът ви за вас, побързайте да изберете окото, което ви подхожда най-вече. След това вижте какво ще разкрие то за теб:

1. Страстни

 Креативност

Вие не търсите пожара, а сами го палите. Спонтанни е второто ви име и постоянно вършиме нещата по този начин, както ви се желае. Инстинктите ви са изострени. Знаете какво бъдеще желаете, само че обстановка от предишното не ви дава мира. Време е да забравите. Една елементарна разходка може да се окаже ключът към разрешаване на проблемите.

2. Креативни

 Земен човек

Преживели сте доста, само че сте си взели поука. По пътя към задачата сте изгубили нещо скъпо. Това ви е направило по-мъдри, въпреки да не сте наясно по какъв начин ще употребявате тази мъдрост в бъдеще. В момента сте в креативна фаза, тъй че най-добре покажете на какво сте способни.

3. Земен човек

 Чувствителност

Вие сте свързани с природата. Тя ви дава мощ и сила. Когато осъзнаете това, ще постигате доста по-лесно желанията си. Лечебната ви сила притегля хората. Вие имате прелестна зелена аура също като природата към вас.

4. Нежни

 Загадъчност

Намеренията ви постоянно са положителни и позитивни, само че ви карат да се чувствате изгубени. Вярвайте повече в себе си и приемайте грешките като част от живота си. На първо място, би трябвало да се научите да обичате себе си, а по-късно да се доверите на инстинктите си.

5. Загадъчни

 Харизма

Винаги казвате толкоз, колкото смятате за нужно. Напълно откровени сте единствено с тези, които в действителност го желаят. Поведението ви е подбудено от изменничество в предишното, което ви е предиздвикало да изградите към себе си стена. Тя ви пази от неприятните хора и опитите им да ви наранят.

6. Харизматични

 Нощен надзирател

Нерешителни сте, само че хората ви харесват. Самите вие обаче не сте уверени, че ползата им е провокиран от положителните ви качества. Не бягайте всякога, щом пред вас изникне предизвикателство. Съумеете ли да станете по-самоуверени, ще постигнете каквото пожелаете.

7. Нощен надзирател

Обожавате да наблюдавате близките, само че не и да разкривате себе си. Може да влезете даже в ролята на преследвач, само че не и да покажете откровеност и обич. Истината е, че умеете да обичате, само че просто желаете от хората да се постараят. И сте прави, тъй като качествата ви са изключително скъпи. Вие сте същинско благосъстояние и всеки, който ви има в живота си, е същински богат.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР