Подценяван и сякаш с репутация на твърде обикновена и евтина

...
Подценяван и сякаш с репутация на твърде обикновена и евтина
Коментари Харесай

Как да носите потник това лято - 5 модни идеи

Подценяван и като че ли с известност на прекомерно елементарна и евтина дреха, потникът е нещо, за което постоянно забравяте. Но този обикновен топ е повсеместен и толкоз елементарен за съчетаване. Ще ви предложим 5 съвременни визии с потник за лято 2022, въодушевени непосредствено от ревютата на огромните фешън марки.
Потникът с необятни презрамки взима преднина
Заменете потниците с тънки презрамки, вид спагети, с модели с необятни презрамки. Класическите разновидности в неутралните бяло, бежово и черно са най-актуални. Необичайно, само че потниците с пай контур надвиват над издължените модели. Съчетавайте ги с панталон с висока талия и необятни крачоли.

 потник с необятни презрамки

Внесете изискан с копринена камизола
Камизолата е вариация на, която повече наподобява на долни дрехи. Обикновено е направена от коприна или сатен, има тънки презрамки и триъгълно деколте. Копринената камизола е идеална за летния ви жанр, в случай че търсите баланс сред секси, елегантно и класическо . Съчетайте копринената камизола с дънки в неясно синьо или обикновен панталон над глезените. Сведете бижутата до най-малко, с цел да не претрупате визията си.

 камизола

Вижте още:

Потник с високо деколте и обемни обеци
Потниците с високо деколте са измежду настоящите модели за. Тези разновидности най-често са едноцветни. Желателно е да ги комбинирате с дънки или панталон в противоположен цвят. Добавете чифт обемни обеци. Не се нуждаете от други бижута или аксесоари.

 потник с високо деколте

Потник с миди пола
Ако желаете стилна и съвременна визия с и пола, придържайте се към моделите междинна дължина. Пола молив или А-силует са измежду настоящите оферти за сезона. Допълнете с чифт маратонки и имате чудесна спортно-елегантна визия.

 потник с миди пола

Потник в неутрални цветове с панталони с принт
В дрешника ви постоянно има място за потник в неутралните бяло, бежово или черно. За го съчетайте с панталон в обилен принт. Допълнете с бели маратонки, семпли сандали или изчистени обувки. Търсете салдото сред открояващо се и неутрално , с цел да имате стилна визия.

 бял потник и панталон с принт

Модни хрумвания с потник, които да оставите в предишното
Има няколко фешън стила с потник, които да оставите в предишното. Забравете за памучните модели с презрамки вид спагети, както и на носенето на няколко потника с разнообразни дължина и цвят един върху различен.

Вместо обилни бижута, изберете минималистични колиета, когато носите елегантни копринени камизоли или потници. За спортно-елегантните стилове пропуснете напълно бижутата и сведете до най-малко аксесоарите.

***

****
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР