Подполковникът от ФСБ в отставка и вицепрезидент на международната антитерористична

...
Подполковникът от ФСБ в отставка и вицепрезидент на международната антитерористична
Коментари Харесай

Кадрови разузнавач обясни възможно ли е да се разбере кой е шпионинът, отровил Скрипал

Подполковникът от ФСБ в отставка и вицепрезидент на интернационалната антитерористична асоциация " Алфа " Алексей Филатов разяснява появилите се в западните медии заявки, че задгранични публицисти са съумели да научат името на заподозряния в отравянето на Сергей Скрипал и щерка му.

" Агентът по тази причина е сътрудник, с цел да бъде прочут освен на необятната аудитория, само че и на спецслужбите. Агентът като предписание има един куратор. И постоянно пораждат такива обстановки, когато с кураторът нещо се случва. Агентът остава без куратор и даже не може да се откри връзка с този сътрудник. Затова, когато приказват, " че към този момент е прочут на целия свят ", това не е истина. Като предписание това е строго секретна информация и какво е приключил сътрудникът е невероятно да бъде огласено обществено ", изяснява специалистът по тайните интервенции пред Рен.тв.

" Информацията, че се е появил портрет на заподозряния, който сякаш е направил това закононарушение по отношение на Скрипал и щерка му, не е от публични източници. Но медиите се базират на информация от способен източник. Това значи, че са вероятни 2 разновидността или приключване на информация или особено подхвърлена информация ", добавя Филатов.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР