Дъщерята на Хайди Клум Лени 19-годишната Клум показа МНОГО голям

...
Дъщерята на Хайди Клум Лени 19-годишната Клум показа МНОГО голям
Коментари Харесай

Дъщерята на Хайди Клум, Лени Клум, на 19, показва МНОГО голям бюст, докато се присъединява към нея от бляскавата Айрис Ло, на 23, на събитието на Дейвид Юрман в Ню Йорк

Дъщерята на Хайди Клум Лени 19-годишната Клум сподели МНОГО огромен бюст, до момента в който към нея се причисли блестящата Айрис Лоу на събитието на Дейвид Юрман в Ню Йорк в четвъртък

Моделът сподели невероятната си физика в обикновен дълга черна рокля, когато сподели необятното си деколте с надълбоко деколте бижута, до момента в който късите й руси кичури бяха прибрани от лицето й в равен кок.

Наслаждавайки се на вечерта, Айрис беше забелязана да театралничи за художник, до момента в който той рисуваше нейния портрет, като тя се погрижи да покаже най-хубавите си ъгли.

Това идва, откакто Айрис беше забелязана да носи много дългокрака, до момента в който излизаше по къси къси панталони, с цел да настигне другари за спокоен следобяд в Западен Холивуд седмица.

Тя направи спокойна фигура за излизането, облечена в коралова тениска, подложена на пластове под огромен черен джоб с марката Alaska.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР