Подмяната върви в пълна сила в евентуалния кабинет на ГЕРБ-ПП.

...
Подмяната върви в пълна сила в евентуалния кабинет на ГЕРБ-ПП.
Коментари Харесай

Подмяна в Narod.bg: ГЕРБ-ПП гласят човек на Бойко за МВР шеф

Подмяната върви в цялостна мощ в възможния кабинет на ГЕРБ-ПП. Заявката, че порочно заченатото държавно управление ще е от „ специалисти “ и без фрагменти на хунтата, се оказа следващата неистина – едно от най-важните министерства – на вътрешните работи, е планувано да се поеме от служител на реда, непосредствен до Бойко Борисов.

Става дума за шефа на ГДБОП Калин Стоянов, който през 2018-а по експлицитната заповед на Бойко Борисов е преназначен от тогавашния Министерство на вътрешните работи началник Младен Маринов, в този момент народен представител от ГЕРБ, на работа в София като началник-отдел в Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, разкри четец на Narod.bg от силовото министерство.

Към оня миг Калин Стоянов е шеф на РПУ-Приморско към Областната дирекция в Бургас.

Младен Маринов извършва повелята на Шефа, както в хунтата назовават Бойко, и изтегля Стоянов в столицата.

Сега същият основен комисар е спряган за предстоящ министър на Министерство на вътрешните работи и под неговото ръководство би трябвало се проведат най-важните за партиите избори – локалните.

ВИЗИТКА

Реклама

Калин Георгиев Стоянов е роден на 28 април 1981 година в Бургас. Висшето си обучение приключва през 2003 година в Академия на Министерство на вътрешните работи в София, а през 2009 година компетентност право в Бургаски свободен университет.

Постъпил е в системата на Министерство на вътрешните работи през 2003 година като шпионин в отдел „ Икономическа полиция ” при РДВР-Бургас.

От 2009 година до 2011 година е заемал поредно длъжностите шпионин в бранш „ Престъпления в стопанската система ” и в бранш „ Трансгранична проведена престъпност ” към отдел БОП – Бургас. От 2011 година до 2016 година шпионин в ГДБОП – Министерство на вътрешните работи и в отдел “Криминална полиция ” към ОДМВР – Бургас.

Многократно е награждаван с оповестяване на признателност и писмени похвали от името на Директор на ОДМВР – Бургас, Директор на ГДБОП и Председател на ДАНС.

От 2016 година до 2018 година e преназначен на служба шеф на районно управление (на МВР) – Приморско при ОДМВР – Бургас. През 2018 година е назначен на служба шеф на отдел в ГДБОП – Министерство на вътрешните работи.

От месец май 2021 година е назначен за шеф на ГДБОП.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР