Под ръководството на Районната прокуратура в Благоевград се води разследване

...
Под ръководството на Районната прокуратура в Благоевград се води разследване
Коментари Харесай

Насилник удари и заля жена с бензин

Под управлението на Районната прокуратура в Благоевград се води следствие по досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета и насила посредством приложимост на мощ в изискванията на домашно принуждение, заплашване и несъблюдение на незабавна заповед за отбрана от домашно принуждение. 

Досъдебното произвеждане е формирано на 3 август тази година за това, че на 2 август 71-годишен мъж не извършил заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение. Въпреки че бил отхвърлен от жилище на ул. " Славянска " в с. Абланица, област Благоевград, той влезнал в него.

В хода на следствието и въз основа на показанията на разпитаните очевидци са събрани доказателства и за осъществените от него други закононарушения. На 27 юли обвиненият предизвикал на жена телесна щета. Ударил я с туба и я залял с бензин по лицето.

Побоят и принуждаването посредством приложимост на мощ и заплашване по отношение на потърпевшата са осъществени в изискванията на домашно принуждение и са предшествани от редовно практикуване на физическо и психическо принуждение от негова страна по отношение на дамата, оповестяват от прокуратурата.

С разпореждане на прокурор причинителят на действията е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. Действията по следствието не престават.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР