Почувствах се много зле, когато разбрах, че нашите доскорошни приятели

...
Почувствах се много зле, когато разбрах, че нашите доскорошни приятели
Коментари Харесай

Румен Христов: Разочарован съм от „Демократична България”

„ Почувствах се доста зле, когато разбрах, че нашите досегашни другари от „ Демократична България ” поддържаха Мая Манолова. Очевидно е, че гласовете, които тя получи на втори тур бяха от Демократична България, а явно гласове от Българска социалистическа партия отидоха на втория тур за претенденти за районни кметове на Демократична България ”. Това сподели Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили.
„ Едно е да обявиш публично кого подкрепяш, друго е да пуснеш по структурите, това което е контрактувано. Винаги пред медиите може да кажеш едно, а може да се контракти друго”, разяснява още Христов пред bTV.

Той посочи, че е най-разочарован от ДСБ, с които са били до неотдавна са били дружно – в една празненство или една коалиция.

Относно техния коментар, че думите на Борисов са „ първичен политически цинизъм” водачът на Съюз на демократичните сили сподели: „ Сега ще има замерване с реплики, само че това не оказва помощ на демокрацията в България. Хубаво е да паднат маските и да стане ясно кой кой е”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР