Почивните дни добавиха нова доза напор към затягащата се обстановка

...
Почивните дни добавиха нова доза напор към затягащата се обстановка
Коментари Харесай

Фалшификации: Как гробищата в Пенсилвания гласуваха за Байдън ГРАФИКИ

Почивните дни прибавиха нова доза натиск към затягащата се конюнктура в Америка. В петък станаха налични следващите странни резултати от протеклите избори там. Списъкът е с гласувалите по пощата в щата Пенсилвания. Намира се на държавния портал, написа Божидар Божков в разбор за ".

Той включва близо 10000 индивида на възраст над 101 години и още към 50000 дали своят вот, които са сред 90 и 100-годишни. Най-възрастният участник в изборите на 3 ноември от Пенсилвания е роден на 14 август 1850 година. Днес той е на 170 години. Изпратил е бюлетината си по пощата на 30 септември. От листата не излиза наяве от кое тъкмо гробище е дал своя вот.

За да се видят всичките 50000 дали своят вот на странна възраст, би трябвало в третата рубрика от ляво на дясно да се избере нареждане по прогресивен ред. От получените резултати се пропущат лицата с дата на раждане 1.01.1880 и 1.01.1990. Такива дати получават засекретени очевидци и потърпевши от домашно принуждение, на които е заменена самоличността.



Следващият под него е роден на 10 август 1854 (166 годишен). Следват гласоподавател на 130 година, различен на 126 година и още 10 хиляди техни връстници. Губернатор на Пенсилвания е демократът Том Улф. Подобни описи с хиляди мъртъвци, които са взели участие в изборите, има във всички щати, ръководени от демократи. Изданието напомня, че към този момент е писало за някои от случаите в Мичиган и Уисконсин.



В събота на „ Фрийдъм плаза “ във Вашингтон се организира необикновен 30-хиляден протест, какъвто в никакъв случай в историята на Съединени американски щати не е бил юридически след избори. Той бе призован в поддръжка на президента, който демократичните медии оповестиха за изгубил вота. Обикновено след гласоподаване победеният президент приготвя концесионна (прощална) тирада и се готви за сдаване.

Не привиква протест за поддръжка. По всичко наподобява, че концесионна тирада няма да има. Наместо това в поредност туитове Тръмп приветства митинга и насърчи участниците в него, което мнозина наблюдаващи разчетоха като първи стъпки за основаване на съпротивително придвижване.


Участниците скандираха „ Още 4 години “, а самата акция мина под мотото „ Милионен протест МАГА (от Мейк Америка грейт агейн – Да създадем Америка велика отново) “. Тръмп мина с конвой около митингуващите, поздрави ги. А по-късно написа в „ Туитър “ това, което те чакаха от него - че няма желание да сдава властта.


Буквално текстът е следният: „ Той победи само в очите на медиите с подправени вести. Предстои ни дълъг път. Това бяха манипулирани избори “. Либералните медии В Америка обаче, преписани буквално от българските си посестрими, отразиха туита му със следното водещо заглавие: Тръмп призна успеха на Байдън.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР