Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев влиза в политиката като

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев влиза в политиката като
Коментари Харесай

Димитър Пенев е кандидат-депутат от коалицията на Марешки и Симеонов

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев влиза в политиката като претендент в листите на обединението " Воля " и НФСБ в София.
В понеделник от новосформираната коалиция анонсираха привличането на легендата Петър Жеков, първата „ Златна обувка “ на България.
 Биографията за легендата Димитър Пенев Стратега бе показана в Културен салон АБВ (СНИМКИ) Биографията за легендата Димитър Пенев " Стратега " бе показана в Културен салон АБВ (СНИМКИ)
Биографичната книга за Димитър Пенев " Стратега " бе показана в Културен салон АБВ. " Стратега ", както е и прякорът на легендата, е пи...
„ В спокойно време знамето на една страна се вее най-гордо по време на спортни триумфи., който дружно с нашите национали през 94-та ни накара да се усещаме най-сплотени и щастливи като народ. Спортът възпитава в обичаен морал, където мъжете са мъже, а дамите - грации. Копнея да се върнем по пътя на спортните триумфи от близкото минало, само че и към всеобщия спорт, който носи здраве на нацията. За нас включването на Пената е самопризнание от най-високо равнище, тъй като кой различен, в случай че не той има усет за селекция. Знаково е и още нещо. Някои социолози към този момент отреждат 3-то място на " Воля " и НФСБ, а Димитър Пенев, когато съперниците сякаш не те поставят в сметките ", разяснява Веселин Марешки.
БГНЕС напомня, че Веселин Марешки и Валери Симеонов ще водят листите на патриотичната коалиция във Варна и в Бургас.
На 26 февруари вечерта пък Централната изборна комисия утвърди смяна в състава на обединението им и включи партията на някогашния боен министър Николай Ненчев Български аграрни национален съюз (БЗНС) в нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР