Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът
Коментари Харесай

Христо Бонев: Още е рано за евентуално завръщане на Камбуров в Локомотив

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев съобщи, че отборът се нуждае от няколко положителни футболисти, с цел да бъде конкурентоспособен напролет. " Смърфовете " зимуват осми, единствено на точка зад шестия Левски. Засега обаче на " Лаута " привлякоха само нападателя Ивайло Димитров. За последно през есента Косъма носи екипа на Миньор (Перник) във Втора лига.
 Два тима от Серия
Два тима от Серия " Б " желаят Георги Минчев

Предстоят и формалните оферти

" Засега от това, което слушам и виждам, не сме създали нищо значително във връзка с селекцията. Няма доста мотиви за оптимизъм. Дано обаче нещата да се трансформират, има време да се работи в тази тенденция. Нуждаем се от няколко мощни попълнения, извънредно положителни футболисти, с цел да задържим позициите си. Ще е много по-трудно по отношение на предходни години. Тези положителни състезатели би трябвало да ги комбинираме с нашите юноши, които досега Сашо Тунчев интегрира с триумф. Сега обаче няма какво повече да разясняваме. Нека има още нови играчи, да стартират контролите и тогава нека има смяна ", разяснява пред " Тема Спорт " легендата на " черно-белите " и българския футбол.

В края на предходната година, на празненството на Мартин Камбуров във връзка върха му за голове в елита Зума изрази вяра, че нападателят би трябвало да се завърне вкъщи - на " Лаута ".

" Още е рано за вероятно завръщане на Камбуров в Локомотив. И той не е наясно дали ще продължи да играе. Мисля, че един футболист, щом може и има сили да играе, мъчно ще се откаже. В момента, в който той почувства, че желанието му е доста по-голямо от опциите, тогава би трябвало да се откаже. Той ще си реши ", показа Христо Бонев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР