Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се обърна към

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се обърна към
Коментари Харесай

Зума с призив към Георги Илиев

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се обърна към каращия втора футболна младост на Лаута Георги Илиев с молба да не приключва кариерата си. 38-годишният техничар е в отлична форма и несъмнено е измежду най-хубавите в черно-белия отбор през този сезон. Договорът на Илиев обаче е единствено до края на годината и към момента не е възобновен.

" Не знам какви са желанията на Георги Илиев, само че най-голямото ми предпочитание е той да остане при нас най-малко до края на сегашния сезон, а за какво не и повече. Макар и на 38 години, Жоро играе най-хубавия си футбол. Аз го познавам от дълго време. Той за първи път пристигна при нас преди 15 години и имаше огромен принос за шампионската купа и бронзовите медали. Сигурно освен нашите почитатели помнят и какъв приказен гол вкара на Болтън в Бургас.

Сега Жоро е помъдрял и играта му е същинско наслаждение да се гледа. Голът, който вкара на Бистрица, ме върна в спомените към Бербатов и момчетата от Съединени американски щати 94. Само огромен занаятчия може да създаде такава хубост.

Възрастта въобще не е в тежест на Жоро. Той тича като козле. Направи ми усещане, че имаше моменти, когато тичаше и покриваше халф-бековете. Вижда се, че му се играе.

Затова от мое име и от името на управлението желая да го помоля да не поставя завършек на кариерата ни. Локомотив и българският футбол имат потребност от него ", показа за " Марица " Зума.
efbet Лига 12 кръг, събота 5 октомври  Етър 17:30предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР