Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е виждал смъртта в

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е виждал смъртта в
Коментари Харесай

СМЯХ: Кандидат-депутат от ДПС съблазнява с еротични танци

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е виждал гибелта в очите, само че това, което видя електоратът на придвижването преди броени дни в Бургаска област, не може да се мери по страсти на претърпяното от Сокола. Кандидатът за народен представител от придвижването Вергин Терзиев от село Тополица събра очите на деятели по време на представянето на листата на Движение за права и свободи в околията с майсторски робо-танц и реплика на „ лунната походка ” на Майкъл Джексън пред цялостна зала симпатизанти.

Точно под плаката с усмихнатия Доган, здрависващ се с водача Мустафа Карадайъ, Терзиев извърши еластичен танц, заслужен за златните девойки. Малцина от гласоподавателите на Движение за права и свободи обаче знаят, че техният претендент е танцувал надалеч по-атрактивни танци и надалеч по-разголен.

 Юсуф (вляво) и Вергин Терзиев скриха шапката на Слави с еротични танци в шоуто

През 2011 година дружно с колегата си Юсуф Селим, Терзиев се записва за кастинг за танци в „ Шоуто на Слави ”, откри „ Уикенд ”. Двамата айтозлии даже извършват сексуален танц под напева на Джо Кокър, в който бъдещият парламентарист раздира бялата си риза и остава по голи гърди, като зърната му са дискретно скрити с алена и черна лепенки.

Въпреки триумфа и гения на двамата по това време младежи, журито на предаването под надпис „ Танцувай с мен 3-стаен “, класира атрактивните младоци на второ място.

Връзката сред Дългия и Терзиев обаче е мощна. Слави безусловно става гост-звезда на сватбата на младия танцьор с половинката му Назиле, откакто идва изненадващо на тържеството с защитата си в ресторант „ Аетос ”, в Айтос.

Трифонов заречен на покрусения след второто място в танцувалното съревнование Вергин да му се отблагодари за напъните точно като уважи сватбата му, само че в действителност никой не го очаквал.

Реклама

Дори кумът Юсуф Селим бил сюрпризиран, а младоженецът още повече, когато разкрил, че в плика с подаръка на Слави имало 500 лв.. Днес бъдещият народен представител не е толкоз непосредствен със Селим, само че продължава да е неразлъчен със брачната половинка си Назиле, а двамата към този момент имат 9-годишно момченце.

Една от най-големите нещастия на Айтос – ужасяваща злополука, лишила живота на трима души – две деца и татко им през 2021 година, накара целия град да настръхне. Тогава ТИР опустоши леката кола на семейство и го погуби на място, а майката на децата и момче на 17 години, потърпевшо индиректно от удара попаднаха в болница.

Вергил Терзиев тогава застана отпред на предприемчив комитет за митинги против всеобщо натоварените камиони, пред които управляващите си затварят очите, а те постоянно опустошават хора и возила на по този начин нареченият „ път на гибелта ”,ширнал се посред града. Причината е, че от години жителите се борят за построяването на обиколен път, който да не принуждава камионите да минават през града.

Именно в новата телевизия на Слави – „ 7/8тв ”, Терзиев бе поканен през 2021 година от Тошко Йорданов, с цел да разяснява ужасяващата обстановка. Движение за права и свободи пък го привлекли в редиците точно с тази идея – от години точно депутати на придвижването като Севим Али питат губернатора на Бургас за градежа на обиколен път, какъвто и до през днешния ден няма, защото предходната година редица компании апелираха решението от конкурсната процедура за построяването на трасето.

Въпреки че е чак на 22-ро място в листата на Движение за права и свободи за района, а на вота предходната година опитът му да нападна Народното събрание претърпя крах, през днешния ден някогашният танцьор на Слави е решен да работи за пътната идея, даже да не види жълтите павета. Докато не пропагандира за Движение за права и свободи, Терзиев върти бизнес със зеленчук.

Родното му село Тополица е станало място за развъждането на зеленчуци – камби, люти чушки „ рибки ”, черна капия, бяла капия, домати от разнообразни сортове, като кандидат-депутатът даже гордо признава, че всеки искащ може да си поръча зеленчук по телефона от всяка точка на България и да получи доставката си с куриерска компания. Съпругата му пък продава козметика в интернет.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР