Почерпихме мъдрост за любовта и взаимоотношенията с другия пол директно

...
Почерпихме мъдрост за любовта и взаимоотношенията с другия пол директно
Коментари Харесай

Той каза – Тя каза, или Любовта и отношенията през погледа на звездите

Почерпихме мъдрост за любовта и взаимоотношенията с другия пол непосредствено от извора на богатите и известните, като нито мъжете, нито дамите останаха пас.

Резултатът е прелестно и изненадващо сантиментален и земен, а и думите на някои от тях фактически могат да ни накарат да се замислим над доста неща.

Кое е най-сексапилното нещо в другия пол?

Тя споделя:
„ Харесвам мъжки дупета. Има нещо доста секси в мъже с тесни джинси и леко износена, мръсна тениска ” – Анджелина Джоли.

Той споделя:
„ Ако питате множеството мъже коя е най-сексапилната част от тялото на една жена, множеството ще ви отговорят по този начин: гърдите, дупето или краката. Истината е, че най-секси нещото в една жена е задната част на коленете й! Особено, в случай че има дребна сладка тръпчинка тъкмо там, която мога да целуна ” – Трейси Морган.

Какво желаят дамите?

Тя споделя:
„ Искам мъжът до мен да ме глези като татко ми ” – Бионсе.

Той споделя:
„ Чувал съм нееднократно, че дамите скрито си мечтаят за мъж като татко си. Затова и непрестанно ходех облечен в костюм в жанр 50-те, с вратовръзка и шапка, а обичаната ми имитация беше: „ Време е да си лягаш ” – Конан О’Брайън.

Относно сдобряването

Тя споделя:
„ Няма приятни кавги. Всеки, който е излизал с мен, ще ви каже, че имам ужасния табиет да рева, когато се ядосам доста. И не мога да се спра… ” – Кийра Найтли.

Той споделя:
„ Просто развей бялото знаме. Жените спорят по способи, които за мъжете са ирационални ” – Ник Лейчи.

Брачна халка…или не?

Тя споделя:

„ Ако си на 35 и неомъжена и това е твоят избор, значи всичко е наред. Не си се омъжила за несъответствуващия човек към момента? Нищо не си пропуснала! ” – Дрю Баримор.

Той споделя:

„ Не се дами за някого, в случай че не го поглеждаш всяка заран с мисълта, че нямаше да можеш да станеш от леглото, в случай че него/нея го/я нямаше ” – Алек Болдуин.

Любов под светлината на прожекторите

Тя споделя:
„ Да се влюбиш на снимачната площадка е най-естественото нещо на света. И двамата сте отворени и се намирате в обстановка, където би трябвало да се сваляте. Лесно е да се отплесне човек… ” – Аманда Сейфрид.

Той споделя:
„ Първоначално си мислиш: Уау, модел на Victoria’s Secret! А по-късно забравяш за всичко това и оставаш уединено с същинската персона. Без професионални детайлности, тъй като колкото и да съблазнително да наподобяват, рано или късно си отиват ” – Адам Ливайн.

Тя споделя:
Да бъдеш актриса, жена и във връзка-не го предлагам ” – Джесика Алба.

Той споделя:
„ Актьори, излизащи с актриси, е висша форма на егоизъм ” – Джон Кюсак.

Ролята на родителите

Тя споделя:
„ Като дете постоянно питах татко ми по какъв начин с мама са женени от толкоз доста време. А той ми отговори по следния метод: „ Две неща. Трябва да имате едни и същи фантазии. Един човек може да си мечтае да се разхожда по улиците на Париж, до момента в който другият-да работи в мина. Второ, в никакъв случай не сме желали да се разведем едновременно ” – Гуинет Полтроу.

Той споделя:
„ Родителите ми се разведоха, когато бях на 3. Аз несъмнено желаех да скъсам тази верига, тъй като това вършат децата: късат веригите на родителите си. Моят доведен татко ми сподели какво значи да бъдеш същински мъж и да се държиш като подобен ” – Джъстин Тимбърлейк.

Още нещо за любовта

Тя споделя:
„ Никога не съм била едно от тези девойки, които си мечтаят за Принца на бял кон. За да ядосам майка ми, постоянно й споделях, че няма да се омъжа и да имам деца, а вместо това ще бъда богата остаряла мома и ще имам куп сладки момчета-играчки и кученца! ” – Джесика Бийл.

Той споделя:
„ Всеки се нуждае от обич. Дори и тези мъже, които ти наподобяват като неприятни момчета и разбивачи на сърца. Много постоянно точно дамите са тяхната най-голяма уязвимост. Вижте какво се случи във кино лентата Scarface. Накрая той просто искаше да има семейство с тази жена ” – Мастър Пи.

Мис Независима

Тя споделя:
„ От 8 до 10 години занапред ми се желае татко ми да се радва на внучета. Искам единствено и само мъж, който ме поддържа и обича, както всички останали. Никога няма да изоставя кариерата си поради мъж, нито пък бих понесла някой мъж да се разпорежда с живота ми ” – Лейди Гага.

Той споделя:
„ Мисля, че днешните дами могат да потвърдят, че дамите могат да бъдат също толкоз хищни, колкото и мъжете ” – Мат Деймън.

Кой ръководи света ?

Тя споделя:
„ Казват, че или ще бъдеш неприятна майка и добра брачна половинка и кариеристка; или добра майка и кариеристка, само че ще ти куца в връзките с мъжа ти; или добра майка и брачна половинка, само че няма да имаш никакво кариерно развиване. Иска ми се да изкрещя с цялостно гърло, че това са ГЛУПОСТИ! ” – Дженифър Лопез.

Той споделя:
„ Жените ръководят света. Няма смисъл да се борим против това, тъй като те знаят какво вършат. Питайте Адам, Наполеон, Ричард Бъртън и Ричи Самбора, в случай че желаете ” – Джон Бон Джоуви.

Влюбването

Тя споделя:
„ Става дума за нещо напълно нормално, като да има на чие рамо да се облегнеш ” – Бритни Спиърс.

Той споделя:
„ Това е доста рисково положение. Вглъбил си се напълно в едно и всички други значими детайли от живота ти остават на назад във времето. Действително няма нищо прелестно в това. Не знам кой би желал да изпада в положение, където не може да изкара и един час без компанията на даден човек ” – Колин Фърт.

Тя споделя:
„ Бях, и към момента съм безусловно влюбена. Това е едно от нещата в живота, които не можеш да категоризираш и да отречеш ” – Кейт Бланшет.

Той споделя:
„ Това е нещо необяснимо. Влюбването са жестовете, докосванията, чувствата. След като го усетиш един път, знаеш, че нищо друго на този свят не може да се съпостави с него ” – Снуп Дог.

„ И заживели дълго и щастливо… ”

Тя споделя:
„ Когато се окажеш щастливо омъжена, си даваш сметка, че и гадните връзки са помогнали да стигнеш до това положение сега ” – Джулия Робъртс.

Той споделя:
„ Чувствата, на които лепим етикета „ обич ” като да се усещаме несигурни или да не ни се яде, фактически не са нищо повече от скотски стремежи. Любовта е освен това от его и предпочитание да си легнеш с някой; любовта е там даже и след 20 години ” – Саймън Коуел.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР