Keir Starmer удари членове на публиката на Sky News за

...
Keir Starmer удари членове на публиката на Sky News за
Коментари Харесай

Публиката на Sky News, ударена от Keir Starmer за това, че се смее на отговора на бедността

Keir Starmer удари членове на публиката на Sky News за смях, когато говореше за бедността, която фамилията му изпитваше, до момента в който растеше.

Това се случи, откакто някои хора в публиката започнаха да се смеят, когато той загатна, че татко му е бил производител на принадлежности - нещо, което е казвал доста пъти по време на акцията.

Попитан от водещата Бет Ригби дали той би бил благополучен да заплаща повече налози, господин Стамър сподели: „ Да, несъмнено. Винаги съм плащал налозите си напълно и одобрявам, че спечелвам доста пари в работата, която работя в този момент. “

Но той реагира на някои от публиката, които започнаха да се смеят, когато сподели: „ Баща ми беше производител на принадлежности, работеше във фабрика – правилно е – майка ми беше здравна сестра и в действителност не можехме да свързваме двата края, което в действителност не е за смях. "

Той продължи: „ Не можахме да свържем двата края. Не можахме да си платим сметките. Знам какво е възприятието да се тревожиш за идващия сметка, която не можете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР