ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Президентът на Университета в Маями беше

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Президентът на Университета в Маями беше
Коментари Харесай

Калифорнийският университет в Лос Анджелис назначава нов ректор, тъй като кампусът все още се тресе от протести срещу войната между Израел и Хамас

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Президентът на Университета в Маями беше определен в сряда да стане идващият ректор на Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където пенсионираният титуляр напуща кампус, разчувствуван от митинги против войната на Израел против Хамас в Газа.

Д-р. Хулио Френк, роден в Мексико Сити световен откривател на публичното здраве, беше определен от регентите на системата на Калифорнийския университет на среща в кампуса на UCLA, където имаше гъмжило от чиновници по сигурността.

Френк ще наследи Джийн Блок, който беше канцлер в продължение на 17 години и разгласи плануваното си пенсиониране доста преди UCLA да се трансформира в национална огнище на митинги в кампуса на Съединени американски щати. Тази пролет пропалестинските лагери бяха построени и разчистени от полицията с доста арести и още веднъж тази седмица имаше още арести.

Френк управлява университета в Маями със 17 000 студенти от 2015 година и преди този момент е бил гл. деканът на Харвард Т.Х. Chan School of Public Health и като национале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР