Победителят в третия сезон на „Като две капки вода“ Ненчо

...
Победителят в третия сезон на „Като две капки вода“ Ненчо
Коментари Харесай

Ето защо Ненчо Балабанов няма да е в Капките

Победителят в третия сезон на „ Като две капки вода “ Ненчо Балабанов изненадващо не е измежду звездите, които ще се завърнат в новия сезон на предаването, макар че предаването събира най-хубавите имитатори от предходни сезони и е оповестено като „ Ол старс “, написа Флагман.

" Мили другари, доста от вас ме питат за какво не съм в този сезон. Снимаме трети сезон на сериала и се застъпват съществено датите на Ол Инклузив и на Две капки вода. Затова няма по какъв начин. Стискам палци на всички участници и им поисквам триумф. Шоуто ще е неповторимо ", оправда се Ненчо, който един път към този момент завоюва наградата за победител.

Ненчо сега се намира в Банско, където се снима третия сезон на сериала " Ол инклузив ". Досега двата сезона се развиваха през лятото, като основните герои бяха първо на море, а след това на планина. Явно в този момент ги чакат и зимни завършения.

В девети сезон ще забележим Азис, Милица Гладнишка, Поли Генова, Фики Стораро, Рафи, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР