По време на тазгодишното издание на най-влиятелното технологично събитие за

...
По време на тазгодишното издание на най-влиятелното технологично събитие за
Коментари Харесай

Българска софтуерна компания стана лидер сред стартъпите в Европа

По време на тазгодишното издание на най-влиятелното софтуерно събитие за стартъпи в Централна и Източна Европа - Podim DX, измежду 800 други участници, отличена с приз беше българската софтуерна компания CloudCart.

Последният кръг на състезанието (от общо 5) и церемонията по награждаването се организираха в комплекс Maribox в Марибор, Словения, където родните специалисти в електронната търговия бяха определени измежду останалите 5-ма финалисти.

На формата участваха персонално Николай Илиев - основен изпълнителен шеф на CloudCart, както и маркетинг шефът на компанията - инж. Евгени Йорданов.

По време на къса презентация, изнесена пред всички 350 присъстващи онлайн вложители, предприемачи, участници и гости, те описаха за новаторския си бизнес модел и кои са главните преимущества на платформата за електронна търговия.

“За целия ни екип е извънредно огромна чест и голямо неспокойствие, че спечелихме тази премия. Помогнахме на хиляди търговци на българския пазар да се цифровизират и да бъдат сполучливи, по тази причина напълно естествено идната ни цел стана Европа. След като получихме това самопризнание, към този момент съм сигурен, че от ден на ден се доближаваме до нея”, разяснява Николай Илиев.

Като победител в Podim Pitching Competition 2022, екипът на CloudCart България ще има опцията да взе участие в тридневния формат с софтуерна устременост Podim London Springboard, който ще се организира тази есен в Лондон. На софтуерната компания се дава и място в Bootcamp – структурирана стратегия, която дава достъп до доста на практика познания за набирането на вложения.

В софтуерен аспект от CloudCart споделиха, че ще не престават да следват своята задача да подкрепят развиването на електронната търговия в Европа със основаването на голям брой партньорства, автоматизации, интеграции и най-много - първия по рода си за страната ни 360° маркетплейс за услуги в областта на електронната търговия.

Тъй като платформата е мощно маркетингово насочена, най-новата й услуга цели точно да улесни бизнесмените в правенето на онлайн маркетинг, посредством усъвършенствания и автоматизации с AI (изкуствен интелект). За да се отговори на потребностите на бранша, е основана и новата инфраструктура, която разрешава на търговците елементарно да ръководят цифровите си маркетингови интензивности от едно място - административния панел на електронния им магазин.

С CloudCart Campaigns те ще могат да изпращат продажбени предложения, основани на дейностите на потребителите, през разнообразни канали за връзки, като за начало са имплементирани Viber, Email и SMS.

И както до момента, един от главните цели на софтуерната компания остава постигането на най-хубавото обслужване в бранша на онлайн търговията, посредством основаване на трайни взаимоотношения сред SME търговците и техните клиенти, в една сигурна и новаторска среда.

Инж. Евгени Йорданов е един от лекторите на Шумът на парите 2022. Той ще вземе присъединяване в панел E-Commerce, който започва в 15.10 часа на 7 юни. Събитието ще се организира в Sofia Event Center.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР