По време на специализираното изложение Mobile World Congress в Барселона, Ford

...
По време на специализираното изложение
Mobile World Congress в Барселона, Ford
Коментари Харесай

Ford добавя Waze в бордовата система SYNC 3

По време на профилираното изложение Mobile World Congress в Барселона, Ford разгласи, че от април тази година приложението Waze ще получи цялостна интеграция с инфо-развлекателната и комуникационна бордова система SYNC 3.

С повече от 100 милиона активни потребители, навигационното и трафик приложение за мобилни телефони Waze е най-голямото в света по рода си, при което се употребява информация от реални потребители в действително време.

“Waze извършва функционалността на предупреждение, от страна на вашите 100 милиона другари на пътя, за случващото се пред вас и в този момент към тях ще се включат и множеството водачи на Ford, които ще имат възможност безвредно да получат достъп до нашето приложение, когато се намират на път, на екрана на своята кола ”, казва Йенс Барон, началник на подразделението за интеграция на приложението в автомобилите. “Waze е доста повече от червена линия на картата- то отразява огромната общественост на водачите в движение, което ни дава опция да надхитрим трафика по целия свят ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР