Учителка, обвинена в секс с двама ученици, единият на 15

...
Учителка, обвинена в секс с двама ученици, единият на 15
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джойнс ридае, докато разкрива, че бебето, което е имала с тийнейджър, й е отнето

Учителка, упрекната в секс с двама възпитаници, единият на 15 и един на 16 години, се срина в съда през днешния ден, като сподели, че бебето тя е имала с един от тях, й беше отнето.

Ребека Джойнс, на 30, забременя, откакто се твърди, че е спала с 16-годишен, до момента в който към този момент е пусната под гаранция и отстранена от учителската си работа, откакто е била упрекнат, че е спал с 15-годишна. Джойнс се разплака, когато разкри пред правосъдните заседатели, че бебето е взето от нея „ 24 часа след раждането “ и в този момент я вижда „ три пъти седмично по три часа “, оповестява Manchester Evening News.

Г-жа Джойнс отхвърля шест обвинявания в полова интензивност с дете, сподели тя, до момента в който дава показания по време на процеса против нея в съда в Манчестър през днешния ден. Обвиненията се отнасят до две младежи - чиито имена не могат да бъдат посочени по правни аргументи - тя се срещнала, до момента в който била учителка в учебно заведение в Голям Манчестър. Преди това правосъдните заседатели са чули, че госпожа Джоунс е обвързала един възпитаник с извършване на покупки в Trafford C...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР