По време на изпълнението на Master Of Puppets на фестивала

...
По време на изпълнението на Master Of Puppets на фестивала
Коментари Харесай

Metallica се срещнаха със звезда от Stranger Things и посветиха изпълнение на Master of Puppets на героя му

По време на осъществяването на Master Of Puppets на фестивала Lollapalooza в Чикаго Metallica насочи специфичен привет към Еди Мънсън.

За тези, които не са наясно Еди е симпатичният металист, бунтовник и водач на клуба, играещ настолната игра Dungeons & Dragons - Hellfire в хитовия научнофантастичен/хорър сериал Stranger Things.

По време на финала на четвърти сезон Мънсън имаше своя храбър миг, в който изнесе грандиозно осъществяване на китара на абсолютния шлагер на Metallica от 1986 година Master Of Puppets. Целта на епичното осъществяване бе да отвлече вниманието на ужасяващите същества, наречени демоприлепи от героите, до момента в който новите му другари са на задачата да убият техния държател Векна.

След специфичния миг Master Of Puppets за първи път се изстрелва нагоре в класацията Billboard Hot 100 Chart и UK Top 100 Singles Chart, достигайки надлежно до номер 35 и 26.



Metallica сервираха благодарностите си с привет към героя, като демонстрираха Мънсън на екраните, до момента в който закриваха сета си, който можете да гледате по-долу.

По-рано този месец групата снима дует в жанр TikTok със сцената на Еди Мънсън, в който те свириха дружно Master Of Puppets, до момента в който носеха тениски на Hellfire club.



Говорейки за включването на песента в сериала, Metallica съобщи: " Начинът, по който братята Дъфър включват музиката в " Странни неща ", постоянно е бил на последващо равнище, тъй че ние бяхме изключително разчувствани освен да включат Master Of Puppets в шоуто, само че и да имат такава основна сцена, построена към нея ", споделят Metallica на формалната си страница в Instagram. " Всички бяхме зажаднели да забележим крайния резултат и когато го видяхме, бяхме изцяло разтърсени... той е толкоз извънредно добре изработен, толкоз доста, че някои хора съумяха да познаят песента единствено като видяха няколко секунди от ръцете на Джоузеф Куин в филмовия откъс!! Колко безумно готино е това? "

Непосредствено преди шоуто на бандата на сцената на Lollapalooza звездата от четвъртия сезон на хорър поредицата Джоузеф Куин се причисли към тях, с цел да изсвирят дружно Master of Puppets, а те го изненадаха като му подариха копие на китарата от епичното соло, която всеки член от Metallica подписа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР