По време на археологическите разкопки в Ал Убаид са открити

...
По време на археологическите разкопки в Ал Убаид са открити
Коментари Харесай

Ал Убаидските гущери хора

По време на археологическите разкопки в Ал Убаид са открити мистериозни статуетки на гущероподобни хора. Артефактите са на 7000 години. Да, в действителност става въпрос за същински мъжки и женски статуетки на рептилии.

Някои имат шлемове, други – единствено нараменници. Някои държат скиптри или жезли. Има изобразени и дами гущери, които кърмят или държат децата си.

Отличителните им белези са огромни глави, бадемовидни очи, издължени лица и носове като на гущер. Защо тези статуетки са били значими за убаидските хора? Знаем, че змията е била много известен знак при доста антични общества – в някои въплъщава Бога, само че съгласно доста археолози тези гущероподобни същества не са били почитани като богове и по тази причина изниква разумният въпрос – какво въплъщават?

locklip.com

Индианците хопи от Северна Аризона имат многовековни истории във фолклора си, в които се споделя за „ Змийските братя “, които строели подземни градове под Аризона, Мексико и Централна Америка.

В добавка, толтекският господ Гугумац бил описван като „ змията на мъдростта “, която е изиграла значима роля в просветлението на човешките същества. Истории за змиеподобни хора имат и индианците чероки, както и доста други племена. Ако има капка истина в тях, то е разумно да се счита, че рептилиите са били и на други места по Земята.

 

locklip.com

В Индия се споделя за нага – рептилски същества, които живеят подземен, само че постоянно прекарват време с хората. В някои индийски текстове се загатва и племе, наречено сарпа – рептилско общество със змиеподобни носове и крайници на гущери. В японския фолклор рептилският хуманоид се споделя каппа.

В брой номер 27 на вестник Los Angeles Times има публикация със заглавие „ Откриха града катакомби на гущерите хора “. В материала се споделя за загубен град от катакомби, който е изпълнен със съкровища и доказателства за развита човешка цивилизация.

Геофизикът и минен инженер Г. Уорън Шуфелт (G. Warren Shufelt) бил захласнат от откриването на изгубения град. Той считал, че в катакомбите се намират златни плочи, които биха били скъпи за човешката цивилизация.

Според него гущерите хора били надалеч по-интелектуално напреднали от модерните хора. Шуфелт бил толкоз самонадеян, че спуснал сонда на дълбочина към 75 метра подземен.

Картата на катакомбите. locklip.com

В кухините (катакомбите) имало просторни стаи, които можели да приютят 1000 фамилии, живеещи като че ли „ във високи здания “. Шуфелт не бил уверен, че лабиринтът от кухини е бил дом на гущерите хора, до момента в който не срещнал вожда Зелено листо от племето хопи.

След като вождът разказал на Шуфелт за гущерите хора, ученият към този момент бил сигурен, че е на прав път. Всъщност откакто изследвал разположението на катакомбите, Шуфелт осъзнал, че целият град има формата на гущер.

Въпреки че догматичната просвета отхвърля опцията за съществуването на цивилизация от гущероподобни хора, никой не е кадърен да даде съответно пояснение за съществуването на 7000-годишните статуетки, които изобразяват тъкмо това – интелигентни гущероподобни хора.

Locklip

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР