По цял свят разкази на очевидци за прелитащи неидентифицирани летящи

...
По цял свят разкази на очевидци за прелитащи неидентифицирани летящи
Коментари Харесай

НЛО кацна у нас?

По целия свят разкази на очевидци за прелитащи неидентифицирани летящи обекти (НЛО) сеят суматоха, ужас, боязън, а за мнозина сходно събитие е обнадеждаващо, тъй като се удостоверява максимата, че „ не сме сами ”. За положително или зло НЛО беше засечено и у нас тези дни. Според очевидци, видели странния летящ транспортен съд, извънземни прелетяли над одринска Тракия и отпрашили към България.

Загадъчните и някак злокобни изказвания за поява на НЛО в небето над одринска Тракия безусловно разбуниха духовете в Одринския район. Темата за нечувания до момента по този край феномен се трансформира за малко времев най-актуалната тематика за диалог измежду жителите на региона.

Околийският шеф на Лалапаша Джейхун Дилшад Ташкън сподели, че въпреки персонално да не е бил очевидец на необикновеното събитие, е била известена жандармерията и са били взети нужни ограничения против възможен пожар.

 НЛО

Според разказите на очевидците НЛО бил видян покрай границата с България. Това се случило вечерта на 11 май, сред 20.30 и 21.30 часа. Това, което привлякло вниманието на хората било загадъчен светещ обект във въздуха. Той се движел доста бързо, минал над селата и се изгубил оттатък българско-турската граница. Допълнителна тайнственост към цялата картина донесъл и фактът, че до момента в който светещото тяло прелитало над селата, се чул мощен стряскащ тон. Той наподобявал много мълния, само че очевидците настояват, че не до дъно.

Войниците от граничното отделение в одринска Тракия също са станали очевидци на прелитащото НЛО. Те описват, че също са забелязали светещото тяло, което се насочило към България, след което се изгубило от погледите им.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР