По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание

...
По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Слоганът ни за евровота е изпълнен с резултати и съдържание

По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със наличие и техният избор не е инцидентен. Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се единствено от това да подсигуряваме последователност сред главните предизборни послания на партията. В нашият слоган „ Европа ни чува “ има заложени доста резултати – за европейската вероятност на Западните Балкани, за защитата на границата на Европейски Съюз, за разговора сред Европейски Съюз и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава съображение да считаме, че в действителност Европа ни чува. Това съобщи пред публицисти в тервелското село Зърнево (област Добрич) зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Във връзка с идните европейски и локални избори Цветанов още веднъж заяви, че след евровота ще бъде изработен подробен разбор на изборните резултати, като в подбора на претенденти за кметове и общински съветници ще се взима под внимание тяхната интензивност и публично утвърждение по време на европейските избори. Зам.-председателят на ГЕРБ също по този начин анонсира, че претендентът за кмет на Добрич ще бъде партиен член, само че към момента е рано да се приказва за име, защото номинационните събрания не са стартирали.

По тематиката с днешното изявление на кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова – Цветан Цветанов изясни, че нейните думит са извадени от подтекста може би за да се търси някаква конспирация. „ С Йорданка Фандъкова сме в отлични връзки и сред нас съществува огромно доверие “, безапелационен бе Цветанов. По думите му неговата оставка е била доказателство за високия политически и честен стандарт, който съществува в ГЕРБ. „ Ние сме доста по-различни от всички останали. Затова дано преди да ни правят оценка – политическите ни съперници да видят себе си. Дори сега има няколко народни представители от Българска социалистическа партия с повдигнати обвинявания, които с изключение на, че не напущат постовете си – правят дейна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов разяснява, че многото искащи да се причислят към ГЕРБ жители, в това число и в с. Зърнево, са доказателство, че партията прави своята работа добре и печели публичното доверие, оповестиха от партийната централа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР