Мегаватовата“ усмивка на Меган Маркъл по време на нейното пътуване

...
Мегаватовата“ усмивка на Меган Маркъл по време на нейното пътуване
Коментари Харесай

„Мегаватната“ усмивка на „Актрисата“ Меган Маркъл по време на пътуване до Нигерия изпраща ясно послание на феновете

„ Мегаватовата “ усмивка на Меган Маркъл по време на нейното пътешестване до Нигерия с принц Хари е видяла актрисата да изпрати ясно обръщение на почитателите си, съгласно на специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс подвигнаха звук с динамичното си " импровизирано " кралско турне. При кацането те се насочиха към Lights Academy в Абуджа, завладявайки публиката с пламенна тирада. Присъствието им на волейболен мач също провокира наслада, изключително измежду децата, които не можеха да се наситят на двойката.

Експертът по езика на тялото Адриан Картър проучва дуото за OK!, като сподели на изданието: „ Хари наподобява като по-доминиращата фигура от тях двамата, наподобява, че той поема водещата роля в този годеж, изключително на първата фотография, наподобява, като че ли изяснява нещо на Меган. " Но той означи, че Меган демонстрира инфекциозен възторг, добавяйки: „ Мегаватовата усмивка на Меган е в цялостно деяние на тези фотоси. Това е същинска усмивка на приятност, само че тя е актриса, тъй че най-много подсигурява, че демонстрира, че с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР