ДЕ МОЙНС, Айова (АП) — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис

...
ДЕ МОЙНС, Айова (АП) — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис
Коментари Харесай

Рон ДеСантис планира да събере пари за Доналд Тръмп във Флорида и Тексас, твърдят източници на АП

ДЕ МОЙНС, Айова (АП) — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис възнамерява да събере пари за някогашния президент Доналд Тръмп в бъдеще седмици, привеждайки в деяние уговорката, който пое на среща с Тръмп предишния месец, да помогне на някогашния си противник за републиканската президентска номинация през 2024 година, съгласно двама души, осведомени с въпроса.

Хората приказваха при изискване за анонимност, защото детайлностите не са финализирани и проектите към момента могат да се трансформират през идващите седмици. Все отново ДеСантис се обажда на донори, до момента в който неговият финансов екип работи бързо, с цел да сформира график, който ще включва спирки във Флорида и Тексас, споделиха хората.

ДеСантис подхваща съответни стъпки към политическо помиряване с Тръмп, който в продължение на месеци наричаше съперника си от Републиканската партия „ греховен “, защото губернаторът на Флорида твърдеше, че времето на Тръмп е пристигнало и си е отишло. Развитието също по този начин демонстрира усилието на ДеСантис да предложи измежду най-ценните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР