По повод запитвания от журналисти по наблюдавано от Окръжна прокуратура

...
По повод запитвания от журналисти по наблюдавано от Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

19-годишният от тежката катастрофа в Пловдив с две жертви бил пиян

По мотив запитвания от публицисти по следено от Окръжна прокуратура – Пловдив досъдебно произвеждане, ви уведомяваме, че са подготвени резултатите от назначената химическа експертиза за съществуване на алкохол в кръвта на О. Д., на 19 година, недееспособен лидер. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Видно от същите, на 29.09.2019 година, в гр. Пловдив, той е управлявал, в пияно положение, лек автомобил, марка „ Опел Корса “. Близо до кръстовището на бул. „ Марица “ и бул. „ Източен “ е изгубил надзор над моторното транспортно средство и се блъснал в електрически дирек. При пътнотранспортното произшествие на място са починали двама от пасажерите.

Водачът О.Д. е настанен с контузии за лекуване в болница и все още се намира там.

Данните от химическата експертиза сочат съществуване на 1,55 промила алкохол в кръвта на лидера О.Д. при настъпване на пътнотранспортното произшествие.

В взаимозависимост от здравословното му положение, Окръжна прокуратура-Пловдив ще реши осъществяването на съответни и относими към следствието по досъдебното произвеждане процесуално-следствени дейности, за които ще бъдете навреме известени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР