“По повод обвиненията на госпожа Йотова към БСП, припомням, че

...
“По повод обвиненията на госпожа Йотова към БСП, припомням, че
Коментари Харесай

Гуцанов: България не е президентска република

“По мотив обвиняванията на госпожа Йотова към Българска социалистическа партия, напомням, че поредно и изрично Българска социалистическа партия е имала една позиция - доставка на газ за България на най-хубава цена и при най-изгодни условия. Това включва и обновяване на разговора с Русия, за което настоявахме непрестанно, и договаряния с “Газпром”, за което настояваме от месец април до през днешния ден. Вицепремиерът Нинова разгласи още на 28.04. на взаимна конференция с всички работодатели, че единственият излаз за стопанската система е възобновяване на договарянията с Газпром.” Това съобщи организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в своя Facebook профил, оповестиха от пресцентъра на партията.

До изборите остават шест седмици и считаме, че е значимо с изключение на почтен избор да се обезпечи и успокоение на българските жители, което значи и невмешателство в изборния развой от институции, които нямат директно касателство към него.

Сега не е момента да се фаворизират едни партии за сметка на други, в този момент е времето да се избави страната от газова и икономическа рецесия. И още веднъж да има промишлен взрив, както през последните седем месеца.

Трябват вложения в непоклатимост, инфраструктура и стопанска система, а не закупуване на още 8 изтребителя, в случай че предходните 8 са още “на хартия” и не сме ги виждали.

Затова - да на разговора, не на неоправданата намеса. Все отново, България е парламентарна, а не президентска република.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР