По непотвърдени съобщения най-големият самолет в света е унищожен. Могъщият

...
По непотвърдени съобщения най-големият самолет в света е унищожен. Могъщият
Коментари Харесай

Руската авиация унищожи най-големия самолет в света

По непотвърдени известия най-големият аероплан в света е погубен. Могъщият Ан-225 е основан на летище Хостомел в Украйна и евентуално е изумен при нахлуването на съветските сили в страната.

Самолетът, регистриран като UR-82060, сега е на летището, като последно е кацнал там на 5 февруари 2022 година Антонов Ан-225, именуван Мрия /на украински - мечта/ е неповторим с това, че от него е създадена единствено една численост, а вторият аероплан не е завършен.

Видеоклипове, които се популяризират в Twitter, демонстрират по какъв начин съветски хеликоптери стартират огромна интервенция за въздушно нахлуване на летище Хостомел и кълба черен пушек се издигат над земята.

Летище Хостомел е на към 25 км от Киев, като се допуска, че съветските сили се стремят да го завладяват, с цел да го употребяват за доставка на тежко съоръжение покрай столицата.

Interior ministry of Ukraine reports that Russia has seized control of Antonov International Airport in Hostomel after a large air assault operation with Mi-8 helicopters. The town is only 23km from Kyiv.
[Knish]
— Aurora Intel (@AuroraIntel)
Като дом на най-големия аероплан в света, съвсем всичко би трябвало да може да кацне в оборудването. Самолетът може да обръща глава, до момента в който лети, разполага с три реактивни мотора на всяко крило и впечатляващия брой колела.

Сега самолетът най-вероятно е липсващ вечно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР