По-консервативните двойки не биха и помислили да мушнат каквито и

...
По-консервативните двойки не биха и помислили да мушнат каквито и
Коментари Харесай

Вибраторите - терапевтични средства?

По-консервативните двойки не биха и помислили да мушнат каквито и да било играчки в половия си живот, тъй като не ги считат за нужни.

По-широко скроените обаче или към този момент ги употребяват, или най-малко не биха отхвърлили идеята да опитат. Всъщност, се оказва, че използването на вибратор даже може да е целесъобразно.

Скорошно проучване на  показва, че може би е пристигнало времето потреблението на вибратор да бъде предписвано от лекарите. Просто тъй като се оказва, че при липса на задоволително полово контакти потреблението на вибратор може да усъвършенства здравето на дамите, написа Hypebae.

И въпреки в днешно време половата просвета да се е трансформирала много и използването на вибратори и други секс играчки изобщо да не е табу, към момента те се одобряват като нещо необичайно или срамно от някои хора.
 Снимка 474963
 

Водещият откривател Александра Дубинская и сътрудниците ѝ са прегледали над 500 публикации от няколко разнообразни научни бази с данни, в които участват тематиките за вибраторите и изгодите за здравето от тях. И са достигнали до заключението, че като цяло вибраторите покачват половото предпочитание на дамите и тяхната задоволеност.

И това не е всичко, тъй като вибрационната стимулация усъвършенства мускулната мощ в тазовото дъно и усъвършенства инконтиненцията (неволното изпускане на урина, което не е безусловно обвързвано с възрастта).

В последна сметка, откривателите доближават до заключението, че вибраторите не са изучени задоволително, само че това би трябвало да се промени поради евентуалното им удобно въздействие върху женското здраве.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР