По инициатива на служебния заместник министър-председател по икономическите политики и

...
По инициатива на служебния заместник министър-председател по икономическите политики и
Коментари Харесай

Служебният вицепремиер Христо Алексиев ще обсъди с представители на таксиметровия бранш мерки за подобряването на сигурността им

По самодейност на служебния заместител министър-председател по икономическите политики и министър на превоза и известията Христо Алексиев идните дни ще се състои среща с представители на таксиметровия отрасъл, оповестиха от пресцентъра на министерството. Поводът е тежкият случай от миналата нощ, приключил с убийството на таксиметров водач в София. 

По време на диалозите ще бъдат разисквани съответни ограничения за възстановяване на сигурността и сигурността на таксиметровите водачи. В срещата ще вземат участие и представители на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи. 

„ Категорично съдя всякакво принуждение. Всеки жител би трябвало да има нужното успокоение и сигурност, когато извършва служебните си отговорности. За това е належащо страната, взаимно с сектора, да начертае ограниченията, които да подсигуряват сигурността на всички жители, включително - и на таксиметровите водачи “, декларира Христо Алексиев.

Снощи Министерство на вътрешните работи заяви, че млад мъж е умрял след сборичкване в София. Инцидентът е станал на кръстовище, покрай Първа АГ болница “Св. София “, малко преди 19:00 часа. По първични данни е зародил пътен случай сред два автомобила. Последвала кавга сред 34-годишния и различен млад мъж - на 29 години. По данни на очевидци, става дума за нахлуване в насрещното от страна на 34-годишния таксиметров водач. Друга версия е, че нападателят е бил в таксито. 

По-късно през нощта таксиметрови водачи блокираха бул. „ Тодор Александров ” в София поради гибелта на своя сътрудник. Своеобразният митинг бе покрай постройката на Трето районно ръководство, където бе арестуван един от обвинените за гибелта на младия мъж. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР