По думите му Шенген по въздух означава повече удобства по

...
По думите му Шенген по въздух означава повече удобства по
Коментари Харесай

Денков: България няма да приеме допълнителни условия за Шенген

По думите му Шенген по въздух значи повече улеснения по летищата и по-малко опашки.

Министър-председателят Николай Денков дава отговор на въпроси на жители и медии по време онлайн лъчение на страницата на Министерския съвет във Facebook. Излъчването стартира в 11 часа.

Поводът са миналите шест месеца от началото на работата на кабинета, който встъпи в служба при започване на юни.

Въпроси към премиера могат да се задават авансово в мненията под видеоанонса, както и по време на живото лъчение на страницата на Министерския съвет във Facebook.



За Шенген ще преговаряме до последния ден на тази година. България има пореден метод. Ще балансираме позициите си с Румъния, сподели министър председателят акад. Николай Денков в отговор на въпроси на жители и публицисти.

" Въздушното отваряне на границите няма да реши опашките по сухопътните пунктове. Прагматичният метод са договарянията. Ако няма схващане на българската позиция, това сигурно ще се отрази на отношението ни към техните компании. България е доста поредна в метода си, не е имало пропукване в позицията, продължаваме договарянията, с цел да намерим най-хубавото решение ", разяснява Денков.

Образование 

 

" Резултатите на българските възпитаници съгласно PISA идват от неналичието на познание по какъв начин да се приложи наученото. Няма потребност от промяна в сферата. През последните години напреднахме доста във връзка с средствата за работа с учениците. Например цифровата раница, STEM кабинетите, повишение на заплатите. Трябва да променим задачата на образованието - децата да ползват знанията си по този начин, че да са им от изгода. Не да научават дати и обстоятелства, а да знаят по какъв начин да ги употребяват за разбор на текст и да могат да защитят теза ", счита той.

И на 8 ноември министър-председателят отговори на въпроси на настоящи тематики на жители и медии във Facebook във връзка пет месеца от ръководството на държавното управление.

Сред засегнатите от премиера тематики тогава бяха отминалите локалните избори, отказаната от президента промяна на ръководителя на Държавна организация " Национална сигурност ", присъединението към Шенген и еврозоната и други (повече ). 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР