По думите му ако опозицията подкрепи кандидат на коалицията за

...
По думите му ако опозицията подкрепи кандидат на коалицията за
Коментари Харесай

Божанков: Лицемерие е ГЕРБ да иска военна помощ за Украйна, като не подкрепи здравеопазването на бежанците

По думите му в случай че опозицията поддържа претендент на обединението за началник на Българска народна банка значи, че им имат доверие и те не са готови

"България би трябвало да изпраща единствено филантропична помощ на Украйна. Лицемерие е опозицията да носи лентички в поддръжка на Украйна, а гласоподаваха срещу да осигурим здравните услуги на бежанците. НАТО не изпраща въоръжение, тъй като е директна интервенция в спора. България не би трябвало да става страна по спора, в името на националния си интерес ". Това съобщи за "Офанзива " по депутатът от БСПЯвор Божанков.

По думите му страните членки на НАТО вземат суверенни решения дали да дават военна помощ на Украйна. "Нито един цех не е изнесъл оръжие за Украйна. Твърде доста импровизации има в тази посока, прекалено много хора, които не са специалисти дават мнението си ", счита той. И добави, че в случай че се одобри военна помощ за Украйна, Българска социалистическа партия ще се събере и ще реши по какъв начин да работи.

По тематиката с Македония той бе безапелационен. "България ще поддържа Северна Македония когато си извърши изискванията за участие, без компромис от страната ни ", акцентира Божанков.

Според него има конкуренция на двама готови претенденти за началник на Българска народна банка. "Добре е обединението да излезе с един мощен специалист, само че и надпреварата е положително. Интересно е, че опозицията няма претендент, в случай че те гласоподават за претендент на обединението, значи, че ни имат доверие и те не са готови. Това е забележителна смяна. Както Гюров, по този начин и Каримански биха се справили добре ", означи депутатът. И добави, че Министерство на вътрешните работи работи против корупцията, само че прокуратурата не подхваща дейности.

По проблема с новия план на Стефан Янев Божанков увери, че Българска социалистическа партия не се тормози от конкуренцията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР