По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър

...
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър
Коментари Харесай

Опасни жеги днес frognews.bg

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималните температури ще бъдат от 28° до 33°. Температурата на морската вода е от 23° до 25°. Вълнението на морето ще бъде едва.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан западен, по високите елементи северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 30°, на 2000 метра - към 23°.

В петък ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Северна България, само че единствено на изолирани места ще прегърми, допустимо е и да превали. ще премине размит леден атмосферен фронт. В Южна България към момента ще има оптимални температури към 40°, в останалата част от страната ще са с 5-6° по-ниски.

През почивните дни ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в планинските региони в събота кратковременно ще превали и прегърми. Температурите и в Южна България ще се намалят, само че въпреки всичко ще бъде горещо.

В началото на идната седмица ще бъде най-вече слънчево. Температурите още веднъж ще се покачат и оптималните в множеството региони ще бъдат сред 35° и 40°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР