По-богатите туристи, които искат да почиват в луксозна обстановка на

...
По-богатите туристи, които искат да почиват в луксозна обстановка на
Коментари Харесай

Отдават под наем къщата на модна икона

По-богатите туристи, които желаят да почиват в първокласна конюнктура на Френската Ривиера, към този момент могат да се възползват от офертата да наемат лятната къща на починалия фешън дизайнер Карл Лагерфелд. Намира се в региона на Рокебрюн Кап Мартен на границата с Монако. La Vigie ( " Часовникът " ) е с аспект към Средиземно море. Имението разполага със 6 спални и 4 бани. Резиденцията може да приюти до 12 посетители.

В взаимозависимост от сезона наемът за нощ варира от 15 000 EUR до 45 000 EUR. В цената влиза закуска и услугите на камериерка, 24-часова жива защита и безвъзмезден достъп до частен плаж и басейн с олимпийски размери. Минималният период за наем е 7 дни.

" Вилата няма равна на себе си. Тя е измежду най-престижните региони на Френската Ривиера, с помощта на своята история, архитектура и първокласно разположение ", споделя генералният шеф на платформата, посредством която се отдава чартърен парцела Edge Retreats Аурел Леперк.

Почти от всяка стая на имението се разкрива панорама към Средиземно море. " Лесно е да си визиите по какъв начин се разхождате в градината на La Vigie, почивате си на шезлонг на просторната тераса, любувайки се на морето ", прибавя Леперк.

La Vigie е издигната през 1902 година и по-късно се е употребила от германците като наблюдателна площадка по време на Втората Световна война. Лагерфелд купува имението през 1988 година Прави му главен ремонт и живее в него до края на 90-те години на предишния век.

La Vigie включва в себе си билярдна зала, минималистичен офис и гардероб. Интериорът е решен в блестящо бял цвят, като във всяка стая участва нюанс на лилаво, оранжево и зелено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР