Пловдивският окръжен съд реши задържаният във втория град британския гражданин

...
Пловдивският окръжен съд реши задържаният във втория град британския гражданин
Коментари Харесай

Екстрадират задържания в Пловдив дилър Маккан

Пловдивският областен съд реши арестуваният във втория град английския жител Бенджамин Маккан да бъде предаден на способените органи на правосъдните управляващи в родината му въз основа на заповед за арест.

Тя е издадена на 5 май 2021 година от областен арбитър при Магистратски съд в британския град Рединг за осъществяване на наказателно гонене. Това ще стане при съблюдаване правилото на особеността и при изискване да се извърши дадената от издаващата страна гаранция, че при положение на налагане на наказване “доживотен затвор “ или мярка, изискваща „ доживотно задържане “, според плануванаъа в законодателството на издаващата страна опция, ще преразгледа наложеното наказване или мярка служебно, не по-късно от 20 години.

Британският жител Бенджамин Маккан е търсен по обвиняване за трафик на наркотични субстанции на територията на Англия. Видно от издадената Европейска заповед за арест, най-тежкото наказване, планувано в законодателството на Обединеното кралство за това закононарушение, е пожизнен затвор.

Пловдивският областен съд удостовери взетата мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Бенджамин Маккан до фактическото му предаване на способените органи на правосъдните управляващи на Англия.
Решението предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив в 5-дневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР