Пловдивската психоложка Антония Лукова, която причини тежка катастрофа край село

...
Пловдивската психоложка Антония Лукова, която причини тежка катастрофа край село
Коментари Харесай

Хванаха с трева пловдивската психоложка, вкарала 8 души в болница

Пловдивската психоложка Антония Лукова, която аргументи тежка злополука край село Труд преди две години и избяга, е арестувана с опиати при акция на Криминална полиция, оповестява от TrafficNews.Тя и приятелят ѝ Красимир са хванати с над половин кг изсушена марихуана.

Антония Лукова получи условна присъда от година и 4 месеца и към момента е в изпитатeлен период. Тя остана и без брошура за период от две години. Психоложката бе отговорна за тежка злополука, като блъсна две фамилии - от селата Дъбене и Дълго поле, на пътя за Пловдив. Тогава в болница бяха откарани седем потърпевши - трима възрастни и четири деца.

След пътния случай Лукова излъга, че не тя, а неин другар е карал колата. Мъжът се оказа дрогиран, а подсъдимата изчезна и бе оповестена за национално търсене. Полицията я търси в продължение на няколко седмици.

Кристиян Кисьов, който е италиански жител, се е показал за лидер на автомобила, като декларирал, че той го е управлявал, а Лукова само се возила с него като пътник.

След случая тя извикала Кристиян, който дошъл с такси от Пловдив, и пробвайки се да прикрие закононарушението си, го помолила да поеме виновността. Той излъгал, че е управлявал колата, а тя малко след злополуката напуснала местопроизшествието.

Оказало се, че психоложката е била пияна. Впоследствие Кристиян бе съден за лъжесвидетелстване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР