Пловдивската прокуратура привлече като обвиняема майката на 2-годишното момиченце, което

...
Пловдивската прокуратура привлече като обвиняема майката на 2-годишното момиченце, което
Коментари Харесай

Истина ли е?! Майката хапала 2-годишното момиченце в Пловдив

Пловдивската прокуратура притегли като обвинена майката на 2-годишното момиченце, което беше настанено в кома в пловдивска болница. Лекарите не престават да се борят за живота на детето.

Към 6:30 ч. тази заран здравословното му положение продължава да е тежко. То е признато с черепно-мозъчна контузия, раздран бял дроб, синини и следи от ухапвания.
-->
" Продължава действието по следствието. През последните часове се изготвя експертизата във връзка с следите от зъбите. Взета е отливка от зъбите на майката, отливката е наложена, а следите съответстват ". Това съобщи пред бТВ Атанас Илиев, заместник-районен прокурор.

Пред органите на реда майката обяснила, че нахапала детето в опит да го свести. Според нея то е паднало от легло, само че медиците настояват, че е невероятно контузиите да са от рухване.

" Майката е асоциална. Не е допускала никой в жилището си и се е грижела сама за детето. От осъществения оглед в жилището не са открити следи за наличието на различен човек ", уточни Илиев.

Тъй като детето е осиновено, обществените служби са направили 6 инспекции в границите на година, само че не са открили проблеми в държанието на майката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР