Пловдивската полиция спипа адвокатката Николета Руйкова зад волана под въздействието

...
Пловдивската полиция спипа адвокатката Николета Руйкова зад волана под въздействието
Коментари Харесай

Поредно престъпление на адвокатката Николета Руйкова: Спипаха я да шофира под въздействието на кокаин

Пловдивската полиция спипа адвокатката Николета Руйкова зад кормилото под въздействието на кокаин. На Бъдни вечер автопатрул спрял автомобил за инспекция, ръководен от юристката. След осъществената инспекция за приложимост на наркотични субстанции е открито, че Руйкова ръководи транспортното средство надрусана.
Прочетете още
Това е следващото закононарушение за адвокатката, като на 24-ти декември е била отведена единствено за едно денонощие в полицейския арест. Въпреки че Руйкова е подсъдима за друго нарушение и с наложена мярка „ парична гаранция ”, тя още веднъж е освободена и не е оставена за непрекъснато в ареста.  

Припомняме, че пловдивската адвокатка бе задържана на 14 януари тази година след акция на Криминална полиция, а при претърсването в дома й бяха конфискувани близо 100 грама кокаин и малко количество марихуана на обща стойност над 25 хиляди лв.. Адвокатката бе пусната от ареста против 5 000 лв. гаранция с мотив- да се грижи за дребното си дете, което

Съпругът на юристката - Борис Руйков е в пандиза, защото през март 2021 година той бе задържан, откакто в жилищите им бе открита оранжерия с марихуана. Руйков обитавал два жилището в жилищна кооперация в Асеновград, откъдето бяха конфискувани 300 гр растения канабис, в напреднал етап на напредък, близо 10 грама кокаин и електронна везна. В банята на жилището е открита лаборатория за развъждане на марихуана, а в спалнята  са открити още 11 стръка канабис, които се сушали.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР