Plovdiv24.bg.Все пак всичко ще зависи от споразумението за новите работници

...
Plovdiv24.bg.Все пак всичко ще зависи от споразумението за новите работници
Коментари Харесай

Добра новина за всички българи, живеещи в Англия

Plovdiv24.bg .

" Все отново всичко ще зависи от съглашението за новите служащи и какви съглашения ще би трябвало да следват при преместването си във Англия. Като цяло обаче желанието ни е българите да са още веднъж добре пристигнали без значение от резултатите от Брекзит ", сподели още Хопкинс.

Така българите ще могат да посещават, учат, работят във Англия свободно. За в бъдеще най-вероятно ще има и други съглашения. Те обаче няма да влязат в действие преди 2021 година. Ема Хопкинс чака и развиване по договарянията във връзка с излизането на Острова от Европейския съюз в идващите месеци.

В Пловдив посланикът на Англия у нас взе присъединяване в гала във връзка 100-годишнината от Първата Световна война и отдаване на респект към починалите британци.

" През последните 100 години доста хора дадоха живота си в спорове и не желаеме да отидат на вятъра тези животи. Заради това на Англия й следва работа с европейските сътрудници, с цел да поддържаме интернационалния ред ", сподели след церемонията английската посланичка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР