Пловдив.Съюзът на ветераните от войните на България отличи кмета Здравко

...
Пловдив.Съюзът на ветераните от войните на България отличи кмета Здравко
Коментари Харесай

Съюзът на ветераните отличи кмета на Пловдив Здравко Димитров с награден знак за признателност

Пловдив. Съюзът на ветераните от войните на България отличи кмета Здравко Димитров с награден знак за благодарност, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от пресцентъра на общината. Той се връчва на жители с принос към Съюза и за подкрепяне на ветераните от войните.

Отличието одобри зам.-кметът по публичен ред Йордан Ставрев по време на регионална отчетно-изборната конференция на Съюза. „ Вие сте дейни участници в честването на бележити дати от военната ни история, националния празник на Република България – 3 март и формалните празници, полагате грижи за паметниците и паметните плочи на починалите за свободата на Отечеството “, приветства ветераните зам.-кметът и им пожела здраво здраве и висок дух. Специален посетител на събитието бе О.Р. капитан Марин Узунов, който на следващия ден ще отпразнува своя 100-годишен празник. От името на кмета Здравко Димитров, Йордан Ставрев съобщи специфични благопожелания и приветствен адрес. „ Пожелавам ви да съхраните бодростта на духа си и да предавате насъбраната мъдрост на поколенията след Вас. Бъдете за образец по какъв начин се живее, прости, обича и побеждава “, се споделя в поздравлението.

От своя страна капитан Узунов показа, че тайната на дълголетието е човек да не се ядосва за нищо, а да е постоянно усмихнат. Той пожела на всички здраве и спокоен живот. Участие в конференцията взеха още регионалният шеф на Пловдив Йордан Иванов, ръководителят на регионалния директорски съвет на Съюза на ветераните от войните на България О.З. майор инженер Атанас Хаджиев, началникът на Регионално ръководство по обучение – Пловдив Антоанета Пакова, зам.-командирът на Съвместното командване на специфичните интервенции Йордан Йорданов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР