Пловдив. Община Пловдив ще обнови всички пешеходни пътеки по бул.

...
Пловдив. Община Пловдив ще обнови всички пешеходни пътеки по бул.
Коментари Харесай

Община Пловдив ще обнови всички пешеходни пътеки по бул. „Копривщица“ с по-дълготрайна боя – термопластик

Пловдив. Община Пловдив ще обнови всички пешеходни пътеки по бул. „ Копривщица “ с по-дълготрайна багра – термопластик. Това стана ясно по време на среща на заместник-кмета Тодор Чонов с жители, които входираха подписка с претенции в Община Пловдив, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от пресцентъра на общината.

„ За последните две години из целия град се поставя хоризонтална пътна маркировка по основната и второстепенната улична мрежа, в това число са освежени близо 150 пешеходните пътеки пред учебните заведения и детските заведения, като това е един непрестанен целогодишен развой, който специфичен екип поддържа “, показа Тодор Чонов.

Той съобщи, че в детайли ще бъдат прегледани настояванията на живущите в регион „ Централен “, като с възстановяване на времето и постигане на 6 ° ще бъде освежена пешеходната пътека на кръстовището на бул. „ Свобода “ и „ Копривщица “, като ще бъде положен по този начин наречения пулверизатор пластик, който е доста по-дълготраен. Допълнително ще бъдат сложени светодиодни пътни знаци със специфични наставления Д 17 „ Пешеходна пътека “, както и два прожектора, които да осветят пътеката, което ще подкрепи по-безопасното секване на пешеходци.

По думите на Тодор Чонов напълно ще бъде заменено остарялото осветяване от бул. „ Пещерско шосе “ до бул. „ Марица “-юг с съвременни и енергоспестяващи LED лампи. Допълнително ще се сложи осветяване към прелезите.

Заместник-кметът акцентира, че за по-добра организация на придвижването до края на идната година поетапно ще се вкара еднопосочно придвижване по улиците, избрани за това в Генералния проект за организация на придвижването. Допълнително всички оферти на жители се преглеждат в специфична комисия от специалисти на Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ и пътни служители на реда, които одобряват или не настояванията.

„ Ние, от Община Пловдив, сме подготвени да обсъдим и да вземем решение за всяко едно Ваше предложение, което е от изгода и ще усъвършенства организацията за придвижване като цяло “, обърна се Чонов към участниците в срещата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР