Пловдив може да стане домакин на грандиозно събитие! Открита тренировка

...
Пловдив може да стане домакин на грандиозно събитие! Открита тренировка
Коментари Харесай

Стягат открита тренировка на Кобрата и Фюри в Пловдив

Пловдив може да стане хазаин на грандиозно събитие! Открита подготовка на Кубрат Пулев и Хюи Фюри под тепетата замислят уредниците на боксовия дуел сред двамата в тежката категория при експертите на 27 октомври в зала Арена Армеец в София. Новината заяви особено за TrafficNews.bg Ивайло Гоцев – пловдивският боксов управител, основал компанията Епик Спортс Ентъртейнмънт, която завоюва търга и се зае с организацията на едно от най-мащабните спортни събития в България.

Той към този момент е провел диалози с представители на Община Пловдив за образуване на грандиозното събитие под тепетата, което би трябвало да се организира в седмицата преди борбата – на 22 или 23 октомври. Идеята е мястото на арената да бъде Римския стадион или Античния спектакъл. За задачата ще бъде повдигнат кръг, на който двамата ще проведат тренировката, а проявата ще бъде придружена и от други атракции за пловдивските почитатели, които от години са доказвали, че са огромни ценители на бокса.

Другата съществена концепция на уредника и управител на Кобрата - Ивайло Гоцев, е посредством дуела сред Кубрат Пулев и британеца Хюи Фюри да бъде промотиран Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 година. Както и да бъдат обезпечени големи благоприятни условия за солидна реклама на пловдивския бизнес.

" Аз съм кореняк пловдивчанин и не желая това събитие да мине без родния ми град. Пловдив е най-старият жив град в Европа и желаеме да представим Кобрата и Фюри като тези воини и гладиатори, които са воювали по тези земи в далечното минало. Двамата обаче ще се изправят един против различен с боксови ръкавици в един почтен дуел. Боксът е спорт, в който се играе по правила. Правим борба по правилник и желаеме да презентираме тези двама воини като бойците, гладиаторите и кръстоносците, кръстосвали тези земи и водили безчет борби в предишното ", описа Ивайло Гоцев. " За пловдивчани няма да има по-голяма тръпка от тази да видят тези двама прелестни спортисти няколко дни преди мача в София ", добави той.

В София Кобрата и Фюри ще се боксират в елиминационен мач за установяване на кандидата за пояса на Антъни Джошуа във версия Международна боксова федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР