Плодовите мухи са сред най-нежеланите и досадни гости във всеки

...
Плодовите мухи са сред най-нежеланите и досадни гости във всеки
Коментари Харесай

Плодовите мушици вгорчават живота ви? Ето как да се отървете от тях

Плодовите мухи са измежду най-нежеланите и досадни посетители във всеки дом. Понякога те са такава злина, че могат да трансфорат уютната ви кухня в недружелюбно и отблъскващо място. Ако и вие сте от хората, които водят сложна борба с плодовите мушици, значи имате потребност от смешна помощ. Съветите, които ще откриете по-долу, ще ви оказват помощ дейно да се отървете от досадните гадинки и да се предпазите от повторната им поява.

Сменете гъбите

Гъбите би трябвало постоянно да се заменят с нови. Ако употребявате такива за еднократна приложимост, не ги дръжте дълго време в къщата си. Плодните мухи се развъждат на такива места.

Проверявайте съхраняваните храни

 Плодовите мушици вгорчават живота ви? Ето по какъв начин да се отървете от тях

Ако съхранявате огромно количество лук, картофи или други зеленчуци, не забравяйте да ги ревизирате понякога. Дори един развален артикул може да помогне за увеличение на популацията на плодовите мухи извънредно доста.

Почиствайте кофите за отпадък

Изпразвайте регулярно контейнерите за отпадък и ги мийте всякога. Мръсните и претъпкани кошове за отпадък са идеална среда за плодовете мушички.

Изплаквайте съдовете незабавно

 Плодовите мушици вгорчават живота ви? Ето по какъв начин да се отървете от тях

Останалите хранителни останки притеглят мухите извънредно доста. Така че не чакайте до края на деня да измиете съдовете.

Изхвърляйте изгнилите хранителни артикули

Правете го всеки ден, тъй като другояче притегляте плодовите мушици.

Освен това на пазара се оферират и препарати, които да ви отърват от плодовите мушици. Въпреки това тези артикули постоянно крият здравословни опасности за фамилията. Така че е по-добре просто да бъдете по-стриктни в почистването и по този начин да намалите риска от поява на плодови мушици.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР