Плеймейтката Несрин Исинова предлага еротичен масаж и френска любов на

...
Плеймейтката Несрин Исинова предлага еротичен масаж и френска любов на
Коментари Харесай

Плеймейтка пусна атрактивна обява в сайт за запознанства

Плеймейтката Несрин Исинова предлага сексуален масаж и френска обич на цена от 150 лева, написа " Телеграф ". Срещу скромната сума получавате облекчение на кръста с благополучен край. Силиконовата хубавица е пуснала обявата си публично в уебсайт за запознанства.

В обявата е разказано, че цената на час за любовни милувки с миската е 150 лева В спомагателната информация е разказано, че са вероятни и други „ екстри “, само че те се разискват на място.

Брюнетката е качила десетина провокативни фотоси като доказателство за сексапила си. На всички снимки плеймейтката ловко е протекция лицето си, само че я издава огромен татуиран змей на едното ѝ бедро, който няма по какъв начин да остане неусетен.

`Плеймейтка

Силиконовата хубавица е родом от Плевен. Звездата на Несрин изгрява преди 3 години като участничка в състезанието през 2018 година Амбициозната Несрин е подготвена на всичко, с цел да завоюва, само че победителка в Мис Плеймейт 2018 става Жанета Осипова, първа подгласничка Дениз Хейрула.

Брюнетката остава разочарована, защото дълго преди финала на състезанието е посочена за победителка в него.

Следващият опит да придобие известност на плевенчанката е в конкурс на Слави „ Мис Левски Г “, само че, за жалост, и той остава несполучлив. Последната проба на Несрин за звездна кариера е през лятото, когато се записва да взе участие в състезанието „ Мис Силикон “.

Несрин има всички качества, с цел да стане първа - 600 кубика силикон, напомпани устни, скули и брадичка, само че те се оказват незадоволителни и моделката за следващ път си потегля единствено със специфична премия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР